48

Я па ти..

преди 4 месеца

До Анонимен 38 Айдеее , този с железния аргумент " и децата знаят " пак се появи.Жалък си.

47

Човек, че рече, че

преди 4 месеца

няма по 10 пъти на вечер реклама на кредит по всяка една от телевизиите. Излизаш от вкъщи, а билборд-а отсреща реклама на какво? - Кредит! Включваш радиото в колата - реклама на кредит. Телефона вибрира, поглеждаш - банката ти рекламира кредит. както си стоиш в офиса, гледаш си съвестно работата и хоп - телефонно обаждане с цел да ти продадат кредит! Викаш задлъжнели сме, а?

46

Николай К

преди 4 месеца

Човекът Тихомир Тошев ,който медията така удобно ни пробутва има изявление от 2008 година ,качено в you tube ,тогава е все още млад ,в което твърди че не очаква спад в цените на имотите ,само да припомня на аудиторията че това е момента в който вече в цял свят се знае за срива на баните и ипотечния пазар докато Тихомир Тошев пак пред медии ЛЪЖЕ че спад в цените на пазара няма да има ,и сега отново медиите го тиражират като човек който може да даде адекватна информация за пазара.

45

Истината

преди 4 месеца

Тихомир Тошев е ЛЪЖЕЦ! Запомнете го!

44

Орбан

преди 4 месеца

ПpoЗт народ - слаба държава.

43

циник

преди 4 месеца

Тоя съвсем е откачил... Вече има халюцинации.

42

Да да

преди 4 месеца

Всеки, който има нужда от жилище- купува. Елементарно е, няма какво да се чака... Тоя уж балон гърми от преди 10 години и все още хората купуват щом цените стоят на едно ниво.. дори се движат леко нагоре

41

Това е брокер

преди 4 месеца

Това не е кредитен консултант, а брокер на имоти. Само така мога да си обясня късогледството му и реалните лъжи, които изговори. София, в частност - ливади, вади и долини е застроена без да са продадени апартаментите. Това при повишаващи се лихви и данъци за недвижими имоти. Няма да има инвеститори, заключващи десет апартамента и чакащи да продадат след година-две. А България изчезва, провинцията е обезлюдена. Няма кой да дойде повече. До година ще видим реално какво става. Този сега празнослови

40

Цонко

преди 4 месеца

Тошев смята, че при имотите няма "балон" и цените ще се задържат на това нива, на което са в момента.Ама разбира се, колкото повече кредити теглите, толкова по-добре за кредитния консултант Тошев. България от 9 млн. стана 6 млн.население. Един ден всяко семейство ще има по 2-3 апартамента и къща, но по едно дете, което ще се чуди как да ги поддържа всички.

39

Обективен

преди 4 месеца

За Бога, братя, не теглете кредити! Яжте хляб и сол, но не ставайте роби на банките!

38

@@@

преди 4 месеца

Преди 20 години, по времето на Дот ком балона бях в университета и си спомням, че четох интервю с един от нобелите по икономика, Фридман или Стиглиц, та пипат го човека какво да прави редовния бачкатор по време на икономическа криза, оня мисли , мисли и вика , ами да си живее под стандарта и да не си гуми работата, друго засега не е измислено.Това важи и към момента юнаци, строя още си е същия

37

Димитър

преди 4 месеца

1. Абсурд:Много мъртва пара в банките на нулева лихва .2. Абсурд:Масово се правят инвестиции със заемни средства.3. Абсурд:Доходност от наеми 30 години.4. Абсурд: Държавата взема кредит на 5% лихва, хората на 2.5%Дълго време голяма маса инвеститори са на печалба.Все по-явни са тия абсурди, обсесия по имоти има,без връзка с нормална икономическа логика...Според мен много рязко и брутално ще се срути цялата кула от картон каквато са инвестициите в имоти.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Важно е да даваме заеми на Украйна дето после ще ги опрощаваме и да *** паметници! Народа - кучета го яли! Политиците ни са на подчинение към едно посолство, дето българите са му последна грижа!

35

До ...

преди 4 месеца

Ей такива лапнишарани като тебе теглят кредити на килограм и после реват "ама аз си мислих, че не било така" четете малко. Не си мислете, че сте по хитри от банките.

34

Анонимен

преди 4 месеца

До ...БАНКАТА ТИ ДАВА КРЕДИТ ЗА ДА НЕ ГО ВЪРНЕШ И ЗА ДА ОСТАНЕШ ЦЯЛ ЖИВОТ НЕИН ДЛЪЖНИК. КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПЛАЩАШ ИПОТЕКАТА, ИЛИ ЗАЕМА, БАНКАТА ЩЕ ТИ ГИ ВЗЕМЕ НА БЕЗЦЕНИЦА, А ЩЕ ГИ ПРОДАДЕ НА ПЕЧАЛБА.ЕТО ЗА ТОВА У НАС ВСЕ ОЩЕ НЯМА ЗАКОН ЗА ФАЛИТА НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА.БАНКАТА ИМА ИНТЕРЕС ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СМУЧЕ ОТ ТЕБЕ, ЕЛЕМЕНТАРНО Е. *** И *** НАРОД СМЕ С НИСКИ И МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ И НИСКА ФИНАНСОВА КУЛТУРА - РАЙ ЗА БАНКЕРИТЕ, КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС ВСИЧКИ ДА СМЕ БЕДНИ И НЕЩАСТНИ.

33

До ...

преди 4 месеца

Кое продаваш, това което не е твое ли? Докато не го изплатиш жилището е собственност на банката, в момента , в който спреш да плащаш задълженията по кредита духаш супата. Тогваа не само ти вземат жилището еми и ще имаш да даваш. Защо си мислите, че банките са благотворителни организации?

32

a

преди 4 месеца

Пишман икономисти. Ами естествено, че сумата ще е рекордна, има реална инфлация от 30-40% в тая ***.

31

счети

преди 4 месеца

Според Закона този който е теглил заеми ще си ги плаща и няма не искам . Плащайте си да са ви мирни главите. Ние ще ви гледаме сеира.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Това го знаят и децата ,тоест ПП, дб раздават пари за украйна ,купуват стари танкове които с трой цена отгоре ,и никога няма да получим ,както еф 16

29

До Чакаме

преди 4 месеца

Що с кредита не плащаш ли наем? Когато купиш с кредит какво пише в нотариалният акт?Разликата е, че ако ти свършат кинтите и живееш под наем просто се изнасяш, но ако си на кредит и ти свършат кинтите ще ядеш опашката.