8

Лупи

преди 4 месеца

Кво става бе Русенци, жена не сте ли виждали!? Не е нормално това! Като ви е много агресията ходете да биете боксовата круша.

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 6, най-трудно се преживява истината. Както писах и по-долу, няма значение полът. Комплексарът си е бедствие. В България комплексарите са маса. За това е и толкова зле положението в тази страна!

6

Анонимен

преди 4 месеца

турското културно наследство

5

Анонимен

преди 4 месеца

Българският kompлексар си решава проблемите със сила, когато е по-силен. Когато е по-слаб се свива като мишок. Но проблемите си му остават.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Абе пичове, тоя народ в България полуде ли?

3

от БАН

преди 4 месеца

Как няма да я пребие. За 30 години докараха масата, която преди се наричаше народ, до лудост. Наркотици, кражби, корупция, безнаказаност, лицемерие, политически предателства. Нищо чудно, че хората се мислят за участници в американски психотрилър. И по-зле ще става, само това знам.

2

!!!!!!!!

преди 4 месеца

Две жени за 24 часа! Това е следствие на лошото образование; липсата на уважение на личността; незачитане на норми и закони; самозабравеност и самовеличаене! Малкопишковците нямат пол! Те са комплексари без интелект и реализация! 0тпадъкът на обществото! Толкова е озлобено същото това общество, че дори е готово да разкъса всекиго без причина. Вижте много добре в какво се превърнаха хората: ЗВЕРОВЕ!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Поредният насилник!