24

Анонимен

преди 4 месеца

И защо 1 май ще е работен ден, нали е официален празник?

23

titak

преди 4 месеца

Да бе.....11 почивни..това са празничните дни..А съботите и неделите къде са ...???????????????

22

Гумичка за триене

преди 4 месеца

Нормалните хора утре са на работа от осем!! Ама онези избраните ще почакат седмица щото са се изморили трябва да починат ( буквално дано,) ! Безрамници братче кво да ги правиш

21

Анонимен

преди 4 месеца

Идвайте починали на работа.

20

Анонимен

преди 4 месеца

251 дни експлоатация на робите в България, а задокеанския ни господар си живее живота.

19

Анонимен

преди 4 месеца

А депутатите колко дена ще работят и колко ще почиват не се знае. Предлагам тази година да ги уволним и да се спретнем едни избори че с тия хубавци нищо хубаво не ни чака. Кой знае още колко магарии ще измислят и направят.

18

Bad Face

преди 4 месеца

От днес сглобката си увеличава цената на водата и ви връща във времената когато си честитяхте банята. Слава!

17

ОООО АБСУРД!!!

преди 4 месеца

АЗ СЪМ ШЕФ, НЕ РАБОТЯ, ИМАМ СИ РАБОТНИЦИ ЗА ТАЯ РАБОТА.

16

Инженер

преди 4 месеца

Според тези, 2024 г. ще е само от 262 дни. Според мен, ще си е високосна. При това, от 366 дни. така е с хората, които не могат да смятат. Аз си броя ститинките, за да пресмятам правилно. За разлика от банкерите и финансистите, за които само събирането е важно. Те дори и него не го могат. Честита 2024 !

15

Чантаджията

преди 4 месеца

Е много малко почивка!Със сливанията, до колко ще ги докараме?!

14

Допънителни дни

преди 4 месеца

Питайте работниците от пловдивско колко допълнителни почивни дни имат след прясното уволнение! Нарича се рецесия, която току що започва! Работните дни ще намаляват! Стартирайте с ура!

13

До 13

преди 4 месеца

90% от тези хора изобщо няма да доживеят до пенсионна възраст, която непрекъснато се повишава. Доживелите ще се проклинат за глупостта си, вместо да спестяват пенсионните си отчисления и да ги инвестират, или поне държат на влог, те са ги подарявали на държавата, която ги е изхарчила. Нито ще има кой да плаща пенсии след десетина години, нито ще ги направят адекватни. Пенсионното осигуряване е скам и "Понци схема", която принципно е незаконна, но в случая я прави държавата.

12

ПОЯСНЕНИЕ

преди 4 месеца

Много хора се объркаха .Ще ви внеса пояснения .Това е календар за работните дни в Годината 2024 .Тоест - за хора които се осигуряват за Старост , Болест и плащат Данъци от Заплатат си .Има хора които не знаят какво е работен ден , почивен ден и НОИ .След време тези хора ще реват че имат ниски пенсии .

11

ДО 12

преди 4 месеца

Календара е за Работници с Трудов Договор , регистриран в НОИ .

10

Анонимен

преди 4 месеца

Кой както си го направи.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Според заглавието дните в годината са 262. Гениално!

8

aaaa

преди 4 месеца

Това го сложете в Парламента.Бачкаторите 11 дена търтейте 111 дена....

7

Аз съм Мюсолманин

преди 4 месеца

Не празнувам Бг пребейски празници.Алах Акбар!

6

до 4

преди 4 месеца

До 33 г, с вишу, безраб,то всички българи са така,какво толкова се хвалиш,водят се някъде на работа във фирмата на някой роднина,но дори и не стъпват,заплата и стаж текат и от това са милиардери,не от работа българите

5

Успешен инвеститор

преди 4 месеца

Най-добре за бизнеса е да ням нито един почивен ден. Така мислят господата в парламента, които са мнозинство. Иска им се те да почиват и да не ходят в парламента, а вие да работите без почивен ден. За тях може да има ваканции и празнични дни, защото са депутати и министри, но за вас не може, защото сте подчинени на тях. Те са по-велико нещо от вас. Вас ви броят за сметище и отпадъците, които са се прецакали на изборите.