246

Kreti

преди 6 месеца

Това е началото на края на България, добре че няма да съм жив след 50г да го видя!

245

Анонимен

преди 6 месеца

Добро стечение на нещата!!!Лека полека се разделяме с империята на ***,издигнали и все още съхраняващи паметниците на *** от вида на ленин сталин,дзержински...Нека в най скоро време да се разпростре и в другите градове на страната!Навсякъде им има паметници на тия кървави азиатски сатрапи! Нека ,,специалната демонтажна операция" да продьлжава в сьщия дух!По скоро!Амин!

244

Анонимен

преди 6 месеца

Никога не съм предполагал,че някой ден толкова много ще се кефя и ще ми гали слуха звука на шлайфовата машина!!! Как хубаво звучи само-като приятна симфонична музика!Ббррррррррррр!Хайде майсторе,режи на едри парчета,да ти е сполука,халал да ти е! Брррррррррррр!

243

Анонимен

преди 6 месеца

Събаряйте я тази грозотия!Фалшив паметник на фалшива нация ,насила натякваща ни фалшивите си бит,култура,език,азиатски порядки,простащина,алкохолизъм,аморалност,деградация,неумение да правят нещо свястно,човеконенавистност и всичко,противоречащо на нормалната човешка природа,нецивилизованост!Най сетне ще си отдъхнат наследниците на избитите по тяхна вина хиляди осакатени и избити невинни хора! И без тях светьт ще сьществува,даже ще стане по добьр! Повярвайте ми!

242

Анонимен

преди 6 месеца

Талибани. Чакам с нетърпение безработицата в България за да се превърне този град на греха в Йоханесбург: напуснати сгради превърнати в свърталища на бандити и наркомани и публични домове.

241

БЕНИТО МУСОЛИНИ

преди 6 месеца

ПОЗОР!!! В ИТАЛИЯ ФАШИСТИТЕ НАПРАВИХМЕ ВЛАКОВЕТЕ ТОЧНИ ДО МИНУТА, А БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ СЕГА ГИ ПРАВЯТ ТОЧНИ ДО ДЕН!!!

240

до 257

преди 6 месеца

Абсолютно вярно. Но народната памет е къса и действа избирателно. По-лесно е да се махне паметник отколкото внуците от властта.

239

Анонимен

преди 6 месеца

Онзи с флекса бил някакъв бивш затворник,а онези където подкрепят махането до един са на трева и/или бело.Демокрация не означава да се друсате до козирката и също така "фашизъм" в никакъв случай не означава "национализъм".По социалните мрежи са пуснали изкуствен интелект,който води денонощно птопаганда и обяснява,че фашизъм означавало национализъм.На някаква програмка се връзвате и махате паметници.Толкова ви е акъла...

238

Альоша от Пловдив

преди 6 месеца

СТРАХ МЕ Е!!!

237

Анонимен

преди 6 месеца

"Решиха ли Ви се проблемите с един паметник... " - А като го имаше паметника, България беше най-богатата и просперираща страна в света! Да! Наистина! Вервайте ми!

236

Анонимен

преди 6 месеца

Наследниците на бившите комунисти, на които им купиха бизнеси, и партии с които узурпираха властта, сега рушат паметниците на техните деди. За да се опитат да скъсат връзката с тях, и да се представят като "промяната". И сега гледат самодоволно как българите се самоизяждат, разделени за пореден път на агитки, и на ваши и наши!

235

Анонимен

преди 6 месеца

Айде сега и Майките да излязат на протест. И всички феминистки организации. А Патриарха да отслужи молебен за детето!

234

Анонимен

преди 6 месеца

Събаряй! Докога ще търпим паметник на окупатори и мародери?донесоха ни свобода зад мрежите с бодлива тел.

233

ДА ВИ ПИТАМ АЗ

преди 6 месеца

Решиха ли Ви се проблемите с един паметник... Къде Ви е Националната детска болница. Къде са Ви медицинските хеликоптери.. Събирате ли капачки за детски линейки и модерни кувьози.. Станахте ли по-богати.. По-образовани.. Решихте ли демографската криза.. И още и още..Жалко хора и много тъжно.. :(

232

Анонимен

преди 6 месеца

Там трябва да има паметник на обикновения български CEЛЯНИH!!! Oказва се, че той е най-важният човек в България за всички времена.

231

За

преди 6 месеца

Мародерите има Възмездие! Денкофффф!

230

Трайчо Трайков ПСА

преди 6 месеца

Странна биография, пише само македонски българин. Освен че продаде държавни акци като министър на бившия си работодател, и трябваше да е на по-уютно място. Пише, че е завършил Английска гимназия, забележете, по времето на соца 89-90. Което буди съмнения, че и Трайчо е номенклатура, и то от висшите етажи, никой при комунистите не можеше да е приет случайно в езикова гимназия. Петков ДС баща, избягал в Канада, Инджев Първо главно ДС, Трайков комунист. ББ поне не криеше миналото си, а тези мишкуват

229

Анонимен

преди 6 месеца

Абе тия нали щяха да свалят Боко,а сега с паметника се занимават.

228

Инициаторът Инджев

преди 6 месеца

Иво Инджев доживял събарянето на ПСА е бил агент на Първо на ДС. Другият Трайков разследван за продажба на държавен дял 33% ток акции като министър на бившата си фирма, следствие оправдан Друг изнасял информация за Македония, държавна измяна. С Конституцията нещата са скандални, Борисов, Пеевски и ПП чужденци, ДБ прависти без стаж, СДС евродепутати кюфтета. Да не говорим за Доклади на Сорос за сегашните "ще предадат своите за идеите ни", това пише за депутатите "Новият Политик", английски сериал

227

Анонимен

преди 6 месеца

Ето ви и повод за гордост. И ний сме дали нещо на света и цял свят сега нази гледа и коментира.