34

Симеон

преди 7 години

Хора това наистина се случва .При мен днеска дето съм на 7 етаж дойде една такава мишка с рунтава опашка и ми претърси балкона за храна ,после потегли надолу.

33

преди 15 години

a v Texas gi ima dosta

32

mims

преди 15 години

Колко редки трябва да са станали катериците, че появата на една се превръща в новина в национална медия? И то придружена със снимка с качество, по-долнопробно и от замазано "НЛО", заснето от гражданин на 3тата водка?Да е жива и здрава катерицата :)

31

преди 15 години

аз пък мислех, че в захарна фабрика развъждате друг вид животни...двуноги...

30

Koko

преди 15 години

продавам canon powershot s5 is (12x optical, 4x digital zoom) - 600лв. с 1 година гаранция. за да правиш по-добри снимки ;)obsmail at gmail dot com

29

Ivo-DE

преди 15 години

И при нас в кв. Славия има и то откакто се помня.Даже ходи по парапета на балкона, оттам прескача на прозореца на другата стая, а от нея на прозореца на кухнята. Един път ни беше взела почти всички костилки от кайсии, които бяхме оставили там.Случвали се е и да ходи по капандурата на тавана ни. Поне 3 има около нашия блок.

28

magesnik

преди 15 години

...където живеем, в Захарна фабрика, доста катерици има по дърветата

27

преди 15 години

Е, най-сетне една весела новина! Мерси! Писна ми да чета за катастрофи, кризи, убийства... сигурно е било много забавно да я гледаш как лази по стената! :-) Кой знае на къде е бързала! Че и за нея сега е време за активна работа. Ако не събере достатъчно жълъди как ще изкара зимата. Милата животинка!

26

преди 15 години

катеричка, катеричка. Много весело, мерси. Абе в този блок май само есктремни работи се случват, преди време бяхте писали и снимали една леля дето смело се беше проснала цялата навън да мие прозорци. На интересно място работите.

25

преди 15 години

ако снимката си zoom-не ясно се вижда, че това не е катеричка, а огромен мутирал плъх, живеещ в изгнилата канализация на тази 50 годишна панелка

24

аз

преди 15 години

Свежа статия.Не е маловажна.По-добре дребна радост,отколкото новини за мутри,катастрофи,простотии....

23

нечалгомразец

преди 15 години

Май ще сме зле, ако статийка като тази ни дразни. ***, симпатично и край. Според мен е ценно, ако много неща могат да те радват, т.е. имаш СПОСОБНОСТ да се радваш. Да живеят веселите, маловажни новини! А чалгата не я обичам, но не я мразя, защото МРАЗЕНЕТО не е приятно. Опитай и ти(да не мразиш)

22

who cares

преди 15 години

Bobi bobi, chalgamrazeco:)Werno si hater obache, wednaga go prie nawytre i pochna da obijdashSelqndura si e ot Sofia, kakwo znachenie ima towa wsyshtnost, izglejda "grajdanite" kato teb sys siwo ejednewie i tolkowa neshtasten jiwot, che nekwa *** im prawi denq SUPER WESEL sa chillout fenowehowevah, ti si znaesh, WESELQKO :)

21

Rado

преди 15 години

Ами както продължаваме да сечем и да строим ...скоро може катериците да заживеят по покривите на блоковете защото няма да останат дървета .

20

Боби

преди 15 години

Ами на теб какъв ти е живота бре, ***? Живота ти е поп-фолк ли? И докато мен ме кефи такава новина, ти явно живееш за новината, че Азис е краси VOUGUE... И какво лошо има в това да прочетеш нещо позитивно в сивият ден? Но да, прави си... По-добре е да си надуем якое чалга парче и да се кефим на някоя фотосесия на чалга певачка... Аман от *** и "сериозни" хора, ей... Такива като теб трябва да се съжаляват....

19

who cares

преди 15 години

Bobi Bobi, dosta ti e jalyk jiwota za da se radwash na nekwi katericiNameri si drugi nachini za zabawlenie, ako chakash samo na statii za katerici te syjelqwam

18

Ник

преди 15 години

Значи все пак е останала някаква хубава животинка сред бетона, сред който живеем. Аз не живея в Надежда, а далеч по-близо до планината и си спомням времената, когато през зимата в градинките между блоковете щъкаха елени и сърни, а катеричките най-редовно се катереха по къщите, блоковете и дърветата да търсят храна. А сега кво? Останаха само плъхове, кучета, тук таме някоя котка и милион и половина "***"! От поне 35 години не си спомням да съм виждал нещо друго освен кучета и плъхове-мутанти. Че и "критици" се появиха! Ами живейте си сред бетона и пушеците, пък утре децата ви ще питат какво е това "дърво", какво е това "***" и ще ви казват, че млякото се дои от магазина, а не от кравата! Айде наздраве!

17

Боби

преди 15 години

Абе хора, защо трябва веднага да се започва с "*** стрелка" или "лоша фотография". Хората са снимали катеричка, която лази по панелка с главата надолу. Тези, които виждат всеки ден (или редовно) такова нещо, нека те направят такива снимки. Мен лично ме развесели статията. И ме кефи да влизам в сайта на Днес.бг, за да им чета статиите - малко по-свободно пишат и гледат поне малко хумор да вкарат в иначе черните новини. Като не ви харесва как пишат, защо влизате и четете новините в този новинарски сайт? Ами недейте, бе - като са "неграмотни" и "не могат да снимат" си влизайте в друг сайт, пък там си четете и пишете глупостите. И да, такава новина си е за първа страница. Иначе какво да е - кой мафиот е застрелян/пребит на улицата ли? Или, че Преслава ще си блъска още 100 кг. силикон? Или, че някой моторист е карал с 300 км/ч. и да го оплакваме, че е размазал? Айде стига глупости. Евала на Днес.бг - харесва ми сайта и ще продължавам да влизам в него. Колкото до катерицата - защо не дойде и в Дружба малко да с епокатери, та да поукраси малко и без това сивите ни (та вече и шарени покрай санирането) панелки :)

16

Potresen

преди 15 години

AZ NQMAM KAKWO DA KAJA PO STATIQTA, TQ SAMA GOWORI ZA SEBE SINE MOGA DA PUSNA SHIFTA OT PREWYZBUDASNIMKATA PRAWENA S VGA KAMERA E OT SWETOWNA KLASA

15

стефан

преди 15 години

катериците в градинките са през два метра, ако някой "от години не е виждал ***", проблемът си е лично негов :D