26

Иван Радоев

преди 4 месеца

Продажни *** г...лизци

25

Румчо

преди 4 месеца

А Паметника на американските и английски летци сринати СОФИЯ И УБИЛИ НАД 5000 ЖИТЕЛИ ДЕЦА И ЖЕНИ...ЗАЩО ГО ТЪРПИМ???

24

Румчо

преди 4 месеца

А ПАМЕТНИКА НА ЛЕТЦИТЕ СРИНАЛИ СОФИЯ И УБИЛИ НАД 5000 МИРНИ ЖИТЕЛИ ДЕЦА И ЖЕНИ.....ЗАЩО ГО ТЪРПИМ???

23

Той

преди 4 месеца

Дане забравят паметника на Рейган в Борисовата. За какъв ч е п стои там

22

Надежда Променливата

преди 4 месеца

Ало,Вежди,защо нямаш смелост да излезеш ПУБ Лично да защитиш паметника???Господ не обича топло...хладните.Счупи им вратовете с ТАЛАНТА си,от кого те е страх?Имаш много поддръжници колеги,ако си za Russiq.,Zzzzzzzz.Русия Glory!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е Рашидов. Добра или лоша - това е нашата история! Виенчани дори любимото кафене на Хитлер са запазили в автентичния му вид, както и паметника на руските войски. А ние пред кой се кланяме и доказваме?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги през вековете е било така - знаещите, можещите влагат знания, въжделения, умения и труд за да създадат нещо, после идват неграмотните, завистливите, бездарните и чупят, и заравят на метри под земята. После, след векове, поколенията правят археологически разкопки и се чудят каква е била идеята на направеното. Прогрес в регреса....

19

Обективен

преди 4 месеца

Много е прав човека ,колко скулптури е направил през живота си. Това,което се прави с паметниците е варварщина ,същото което Ислямска държава направиха преди години - унищожиха исторически места и културни ценности на хиляди години.

18

Сата НАТО

преди 4 месеца

Това чудо направо трябва да се претопи, не да се създават капища за поклонение на комунистите

17

Сата НАТО

преди 4 месеца

Рашидов е тотален иддийод, като всеки путинист. Набеден скулптор, агресивен пияница, алчен сел так и *** на задните части на "българския Лукашенко" - Бойко Борисов...

16

Име

преди 4 месеца

И този е за лустрация!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Пии една водка за утеха и спри да се правиш на много умен

14

Мара

преди 4 месеца

Днес се разрушава този паметник, утре ще е друг и т.н. защото няма памет за миналото и защото няма уважение към творците-архитекти и художници. Нещата днес се свеждат до моментната конюнктура, без никаква визия за бъдщето и без никаква приемственост, била тя и за хубаво.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ми не е улицата ми една платена от Посолството групичка от инфлуенсъри дето се представя за улицата.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Мда, тълпата на улицата е малка, но затова пък много писклива и си мисли, че може да прави каквото и поиска защото посолствоТО е зад нея. Но това е до време, ще си върнем държавата и всички ще мирясат!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Такова рушене на паметници е типично за талибаните, дивaците и на демократите в България.

10

ПроСоТо

преди 4 месеца

...само дето НЕ "улицата" "управлява процесите",а СЛУГИТЕ НА ВРАГОВЕТЕ НИ,ПОЗИЦИОНИРАНИ по всички КЛЮЧОВИ позиции..!!!!!!!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Асо беше улицата, щяхте да висите по стълбовете! София прайд управлява държавата

8

СЛЕДЯ С ИНТЕРЕС

преди 4 месеца

Интересни хора се проявиха като защитници на СССР. СЛЕДЯ С ИНТЕРЕС. Бойко си го знаех, но очаквах поне да се направи на Евроатлантик, но с паметника не можа да си изкриви душицата и си показа червената боя. Каза че е против да се маха.

7

тя

преди 4 месеца

Видни български дейци - склуптори,художници,архитекти ,строители са го създали ,а продажници - неграмотници го премахнаха !