55

Анонимен

преди 5 месеца

Българките трябва да вдигнем стандарта и критериите, за да се научат нашите лентяи как да се борят за нас. Една успешна връзка иска усилия от страна на двамата, за да работи. Реално погледнато след брака жената е тази, която продължава да ги прави. Мъжът става дебел морж и чака на масата да му се занесе салатата и ракията, а жената се спуква от работа, успоредно гледа деца и дом. Ако искаш жена и семейство ще бачкаш за тях.

54

$$$

преди 5 месеца

5 причини : 1 Няма денги 2 Денгите свършили3 Има денги ама не дава4 Има денги ама на нея и трябват повече5 Намерила е по голям балък с повече денги

53

До Най-древнияЗанаят

преди 5 месеца

Дааа, ама от година на година стават все повече мъжете, които се опитват да практикуват същия занаят, за да живеят по-охолно и безгрижно. Не всички от тях са се обявили за жигола. Повечето се преструват на влюбени в някоя, която са преценили като изгодна брачна партия без да я обичат или пък се кандидатират за гаджета на шефките си.

52

До 28

преди 5 месеца

Право на избор и претенции имал само богатият мъж ли?! Опитай се да кажеш това на мамините синчета и на маминките им. В крайна сметка маминката рано или късно се опитва да го накара да се ожени за някоя, подбрана от нея, като на първо място сред критериите е размерът на зестрата и позициите на бащата на момичето. Но в повечето случаи синчето се назлъндисва и е с претенции момичето да е с физически данни да се класира в челната десетка на конкурса "Мис Свят", да е девица, да е богата и т.н.

51

До Арабин /32/

преди 5 месеца

Какво означава това, което си написал?

50

До `Изкарваш парите`

преди 5 месеца

Някога може и да е било така. Макар че по селата има спомени за мъже михлюзи, чиито жени са работили на полето, докато той си лежи у дома. Но да кажеш, че в днешно време няма жена, която да издържа мъжа си?! Не си ли спомняш, че когато България беше ударена от безработица, много женички тръгнаха да работят като болногледачки в Гърция и Италия, а тук мъжете им се грижеха за дома и децата, защото "мъжкият" гурбет беше по строежите в Испания? Днес жени с големи заплати хранят съпрузи-мрънкала.

49

До 46

преди 5 месеца

Леле, ако женомразецът прочете какво си написал, чак до утре сутринта ще ти пише тук конски евангелия!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Колко остроумно!

47

SS

преди 5 месеца

Колко питам,от съвременните Бг жени,могат да готвят,да кроят,шият,да ловят змии и риба с голи ръце ? Жена ми може да сготви всичко.Веднъж с мой познати бяхме на изложба на екзотични животни. Без да я видя бръкнала във войлиерата и ми донесе жива моноклиева (египетска) кобра. Вика ми купи я ще ти я сготвя. Тя помислила ,че се продават.Щото още не знаеше български.(тогава) . Стана голям скандал. Аз лъжа ,че е херпетолог.Всичко около нас се омете.После пред мен остави пак змията от където я е взела

46

Елеонора

преди 5 месеца

Не се доближавам до бг мъж. Изглеждат отвратително.

45

SS

преди 5 месеца

До 31. Искам да те питам непознати приятелю, колко от днешните бг жени ,ако им дадеш една жива кокошка,могат да я заколят,оскубят,изчистят и сготвят? Моята на времето за да ми се докаже ,че е пестелива и работлива,сготви кучето на съседите. Остави ами и аз без да знам ядох. После като разбрах,я попитах защо го направи.? Ами защо дава пари за месо,като месо само идва при нас? Беше отговорът.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Аз пък напуснах вече няколко жени, защото все искат аз да изкарвам изцяло парите и да ги издържам, а те да се "подсигурят" и да хайлазуват. Няма такова нещо, че парите се изкарват и осигуряват от мъжете. Обществото не ми е никакво, че да ми вменява задължение като мъж аз да изкарвам парите. В едно семеиство отговорността, включително и финансовата, е и на двамата. Накрая ще търся задължително заможна жена, че аз да се подсигуря. Мъжът не е длъжен финансово! Точка!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Обичта не е даденост!

42

Най обичам

преди 5 месеца

да ме учат на морал и обноски разни морални развалини и 200 -килограмови бъчви и да ми обясняват как се грижели за мен като майка.

41

“Изкарваш парите”

преди 5 месеца

Това не го казвай. Парите се изкарват от мъжете. А жените ги заработват. Няма нито един случай в който жена издържа мъжа си. Мъжът е ловецът и той носи месото, мъжът е пазачът на пещерата. Жената пази огъня в пещерата и всичко останало. Така е от Адам и ***.

40

Тони

преди 5 месеца

6 причина: чакаш принца да реши какво иска, защото той е центъра на Вселената, а ти трябва да се въртиш в орбита до безкрай. Нагледала си се на играчи, свалячи, мамини синчета, зависими от алкохол и други вещества. Накрая решаваш, че си по мъж от мъжете и си взимаш раболепен ***, щото друго няма, а гореизброените не са оферта. Чистиш, готвиш, караш колата, изкарваш парите, планираш семейната почивка, казваш му какво да облича и какво да говори. Нещо като майчица си му...

39

КЛАСАЦИЯ

преди 5 месеца

1. Подава и го немит! 2. Бърши го в пердето! 3 Разбрала си, че пращи сестра ви! 4. Не го вдига! Няма пари!

38

Анонимен

преди 5 месеца

За голямо съжаление 99% от мъжете са бедни и ниски. Има само 1% които отговарят на високите изисквания на изисканите и умни жени. От тук следва и заключението, че или трябва да се борят да спечелят този един процент или трябва да се примирят с това, което има. Друг начин не виждам.

37

И въобще

преди 5 месеца

жените са свещена крава, а мъжете вълци ги яли.

36

И, да

преди 5 месеца

Разводът е срам и позор. Ако не беше, щеше да се празнува със заявки в ресторантите.