10

Анонимен

преди 4 месеца

Очакваш да те бастисат скоро!!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Никой няма изгода толкова много митничари да останат без работа и толкова много КППта да затворят златните гьолове.

8

МЛАДЕЖ

преди 4 месеца

Радев беше споменал октомври 2023 г. за приемането ни.Сега изведнъж се сети,щото ако стане да се похвали,че заради него са ни приели.Егото му и това на ББ са за рекордите на Гинес.Хвалеше се,че неговата кохорта дала пари на пенсионерите,ама забравила да плати на НОИ.Всичко тече,всичко се забравя у нас.Поради липса на памет или къса такава няма как да вървим напред.Радев е голям демагог и успешно се справя-неговите пиари са ходили на уроци при тази на ББ,защото ужасно си приличат.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Радващо е че има държави, които се гаврят с бизнеса на България както бизнеса се гаври с хората на България.Навсякъде като емигрираш и те питат, защо, защо след като сте в ЕС и НАТО идвате тук.А българите отговарят:- нямаме работодатели като хората , а едни зли крадци и не ни смятата за хора.После това се акумулира на национално ниво.Няма се доверие в така държава с такъв бизнес климат.

6

Беновска пипа

преди 4 месеца

Радев се шегува! Нидерландия ще ни подкрепи на куково лято! Причините са чисто финансови!

5

Абе какво е това

преди 4 месеца

вкопчване в Шенген? Шенген та Шенген! По цял ден за Шенген и Украйна слушаме! нещо за тая наща държава няма ли да направите?! Ей, тъй, едни павета не сте наредили като хората в СТОЛИЦАТА, магистралите са във вечен ремонт. АЕЦ Козлодуй наближава края на експлоатационния си период, а АЕЦ Белене стои на трупчета с тенденция да бъде разпродаден на части. Какъв ръст на икономиката ви преследва, бе?! От къде да дойде тоя ръст с тия безкрайни заеми, които не отиват за държавата, а чужди джобове?

4

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре да не ни подкрепя! За чик ни е тоя Шенген?!

3

Анонимен

преди 4 месеца

....Този...е по зле и от Плевнелиев...

2

Лидия

преди 4 месеца

Това е само и единствено благодарение на българското правителство. Тази огромна помощ, която даваме на Украйна в крайна сметка ще ни вкара в Шенген, понеже САЩ са много доволни от нас и те от своя страна натискат Австрия и Нидерландия да премахнат ветото, за да ни се отплатят за това, че сме им верен съюзник.

1

и тоя превърте

преди 4 месеца

А па и ти се вземи в ръце , какъв Шенген те гони , не виждаш ли какви ни ги натрисат от там .