58

само да вметна

преди 4 месеца

А как се държи,твоята Партийка Кире?-:(? Тръгнахме Заедно да Се " Борим" Против МутроКомуниста Другарят Борисов! 2 Години му се Противопоставяхме,и Изведнъж Ти и Партийката Ти го Гушнахте,което беше Странно и Неприемливо за нас Подкрепящите ви!И Го " Изпрахте",та стана " Чиста момина сълзица"???Е това Българина,няма как да забрави И прости! На следващите Избори,когато И да са.Българина МАСОВО Ще Подкрепи Възраждане!!!

57

Радослав

преди 4 месеца

Да се уволнят дисциплинарно всички *** на Масква и да им се забрани със закон да заемат каквато и да е държавна или общинска служба! Ние заплати им плащаме за да работят, те се събрали кючеци и минети да въртят в НС! Веднага да се уволняват дисциплинарно! Като не им се работи, на улицата и да ровят в контейнерите! Комунизма умря, да ходят при него!

56

Ужас

преди 4 месеца

Като видя кирчо и ми става мьчно , че сьм бьлгаринРазбирам - новелата за бай ***

55

Сатир

преди 4 месеца

Простотокире да побликува документите.

54

Я па ти..

преди 4 месеца

До Анонимен 63 Това вярно беше паметник върху гроб. Как се сети ?

53

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

Има разлика между рязане с флекс (ъглошлайф) и демонтиране. Когато нещо се демонтира, се предполага, че след това може да бъде монтирано. А рязането си е просто унищожаване.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Събарянето на който и да е паметник е равносилно на събарянето на паметник върху гроб и се наказва- от закона и от БОГА

51

Анонимен

преди 4 месеца

Съпредседателят на ПП-ДБ е пример за метаморфоза случила се от вечерта до сутринта. Верен член на партията работил и градил кариера и многократно награждавам от партията, като прокурор в Разград по времето на възродителният процес, по онова време на там пращаха само най-преданите на БКП след промените се събужда захвърля кариерата градена с толкова труд и влиза в политиката, та вече почти 40 години паразитира на гърба на народа та и генералско звание му дават

50

Трезвен

преди 4 месеца

Списъкът расте. Белене и Слънчев Бряг ви чакат, това би било най-лекото наказание за вас продажни марионетки...

49

Анонимен

преди 4 месеца

Ето ви промяната

48

morgan

преди 4 месеца

тези бездарни стачкуващи са хора на тоталитаризма и затова ги боли защитават паметник които символизира поробителите на Българския народ в 45 години тоталитарен режим като им е мъчно да си го гледат в музея трябва да са благодарни че се сваля по този начин защото на Садам го дръпнаха с въже

47

Атмаджа

преди 4 месеца

Ее,ако ставаше дума за депутатски бонуси,тогава нямаше да има подобни циркове,ама когато се отнася до гражданите и пенсионерите,там политиците си правят каквото поискат.

46

Анонимен

преди 4 месеца

До 61:Онези,които саботират България са тези,които решават да променят конституцията така,че хора с двойно гражданство да заемат висши позиции,за да ни.обяват за част от друга държава.Неслучайно плюхте по знамето в Рожен.Бъркаше ви в здравенцето,че е българско.

45

Agent 007

преди 4 месеца

Съд за червените национални предатели съботиращи Бъргария!Националните изменници в полза на Русия!Вън от парламента !

44

BG Citizen

преди 4 месеца

Слава на ПП-ДБ-СС Истински държавници мислещи за тарода защитаващи българската памет и истинската история не комунистическите лъжи и паметници на окупатора!!!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Да законно се маха паметника, без значение какво е казал Петков. А всички видяхме какво говорят ИТН , Възраждане ,БСП и ГЕРБ и какво правят. Давам пример с Възраждане , всички тяхни депутати говориха публично срещу ваксината за профилаткита от Ковид ,а същевремено всичко от тях бяха ваксинирани срещу Ковид !!! И все още има някой да им вярва на тези "хора". Та те са си продали майките за пари.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 48 - "Законно се премахва паметника,..." Защото К.Петков каза така ли ? Като се има в предвид колко верни неща е казал :))) може да му се вярва и за това ....

41

Анонимен

преди 4 месеца

За съжаление няма да има гражданска война в България, защото руззоробите са едно незначително малцинство, дължащо цялото си съществуване и физическо оцеляване единствено на поради окупацията ни от чужда армия и избиването на елита от нея.Та главичките им ще бъдат изложени на показ на Орлов мост за не повече от ден-два.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Никой не е питал нашите баби и дядовци дали да има или няма паметник. По време на комунизма никой не е питал хората нищо. Не са имали никакви права, а само задължения. Путинисти вън от Българив.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е убил и вкарал в затвора повче Руснаци от колкото са жертвите във войната в Украина. Сталин е убил най-много Руснаци в сравнение с всички армии по света.