268

Anonymous

преди 4 месеца

Пълен продажник

267

Optimist

преди 4 месеца

Един ден те ще платят

266

А

преди 4 месеца

До Анонимен Не е ли редно да има на това место паметник на българската армия участвувала в боевете в Македония, Сърбия, Унгария и Австрия? Все пак България се е включила с 1-ва, 2-ра и 4-та армия и са дадени много жертви! И да, войната основно се води от съветската армия, но има и съюзнически войски!

265

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, Денков ли си, сапунджия ли си, а какво човешко има в рязането на Паметник на Съветската армия, освободила човечеството от фашистката и нацистка напаст. Всички в това правителство не сте човеци, чисти фашисти сте. Стига с този популизъм.

264

Анонимен

преди 4 месеца

Не е човешко ти да ни управляваш.

263

Не се чудя защо

преди 4 месеца

Разрушаването на паметници и цензурата в БНР за акт на безсилие, липса на държавност и политическа импотентност. Не е изненада, че в такава прокси-държава не се приема бюджет. Явно целта е скоро бюджетът на България да се приема от МВФ.

262

Анонимен

преди 4 месеца

До КОЙ БУТА ПАМЕТНИЦИ Допълни си.. списъкът ти е непълен Румен Радев БКП!

261

Анонимен

преди 4 месеца

Мисля че имаме с 200 парчета разбойници повече от приказката на Шехерезада.

260

Анонимен

преди 4 месеца

Този май хич не е интелигентен. Не му сече пиппето. Не е много в час. Не чатка бързо. Загрява като албански реотан. Не може да предвиди един ход напред, камо ли два. Сега седи и се вайка. Афиф-академик-алхимик. ОСТАВКА!

259

КОЙ БУТА ПАМЕТНИЦИ

преди 4 месеца

Бакърджиев - бивш деец на БКП, Костов - бивш кадър на БКП - преподавал икономика в К. Маркс, ген. Наско - бивш прокурор и член на БКП, Хр. Иванов - семката му е силни червена - БКП, Васил Терзиев - отрекъл се от рода си, но стартирал бизнес куфарчета от Луканов. Знаете ли КАКВИ са хората отрекли се от рода си???????????????????????????

258

gele

преди 4 месеца

KУСАЙ ТОВА КОЕТО СИ ДРОБИЛ.

257

Анонимен

преди 4 месеца

имам чувството че на всички които ни управляват в момента им е извършена лоботомия ама са им бръкнали през задното отверстие до мозъка...

256

Али баба

преди 4 месеца

А да залагаш съдбата на собствения си народ за чужди интереси , човешко лие ?

255

Анонимен

преди 4 месеца

Източноевропейските държави и Русия, трябва да си бранят суверинитета със зъби и нокти, те са между Азия и не по-малко агресивния от Азия запад, но същевременно да има мир , съзидание, разбирателство и търговия между държавите, единствено трябва да си защитят личния държавен интерес на всяка цена, нещо подобно на Орбан, но не точно!

254

Спрете асимилацията!

преди 4 месеца

грузинеца Саакашвили, много умно му направи забележка на Зеленски, че подписването на договор за турски стоки и влияние е грешка и е опасно, че е подписал и след това изтезаваха Саакашвили с лъчеви оръжия, видях кадрите как се мята на леглото от болка, дали турците са го изтезавали, не знам, но те имаха полза от това!

253

Спрете асимилацията!

преди 4 месеца

По късно, Украйна беше набутана и със сделка с Турция за стоки, глуппака Зеленски разреши с подписа си, още чужденци да си пробутват стоките за сметка на местните украински и да позволи турско влияние в Украйна, защото по този начин турците асимилираха неотдавна някои южни руски републики, грузинеца Саакашвили, много умно му направи забележка на Зеленски, че това е грешка и е ***, че е подписал и след това изтезаваха Саакашвили с лъчеви оръжия, видях кадрите как се мята на леглото от болка!

252

Спрете асимилацията!

преди 4 месеца

Още преди Майдана през 2014 г., организиран от запада, самите украинци не искаха да влизат в ЕС по различни причини, но основната беше, че западняците забраняваха украинските стоки, под различни измислени предлози, а насилствено продаваха техните си западни и чужди стоки в Украйна, за които нямаше никакви ограничения, това е ДИСКРИМИНАЦИЯ И АСИМИЛАЦИЯ! Местното украинско население спря да произвежда, обедня и стана зависимо от опасни гиганти като "Монсанто" и други западни корпорации и т.н.

251

Спрете асимилацията!

преди 4 месеца

Ако познавахте реалната история, а не фалшивата на нашите източноевропейски държави, щяхте да знаете, че това не се върши само през последните години от някои държави от запада, а от много отдавна , още от около 16, 17 век и най-вече през 18 и 19 век. И те не спират да прилагат този вид дискриминация и асимилация, фалшифициране на реалната история, някой трябва да ги спре и да каже "До тук!" и ги изхвърли подобни персони, теории, организации, политики на дискриминация и асимилация!

250

Спрете асимиалцията!

преди 4 месеца

Ако не спрете тези издевателства, те няма да спрат до тук, протестирайте, спрете ги! Видях в Одеса, как цапат паметници, построени от местните одесити през 18 век, а на западна културна личност, поставят чували с пясък, за да не бъде улучена от шрапнели и ги запазят, това е ДИСКРИМИНАЦИЯ И АСИМИЛАЦИЯ, това се върши в нашите държави и още и още. Ако познавахте реалната история, а не фалшивата на нашите източноевропейски държави, щяхте да знаете, че това не се върши само през последните години, а

249

Спрете асимилацията!

преди 4 месеца

Вече разбиваха домове в Балтийските, нахлуваха в домовете на семействата и с насилие ги завързваха и ги изхвърляха в Русия, само защото са говорили на руски език и не са научили новоизмислените и нововъведени езици от някои чужди държави и новата фалшива история, която се пробутва, целейки да им изтрият паметта и я заменят с друга, чужда идентичност! Ако не спрете тези издевателства, те няма да спрат до тук, протестирайте! Видях в Одеса, как цапат паметнци, построени от местните одесити, а на з