16

Анонимен

преди 4 месеца

До Досещате ли се?===НЕ!!! Парите категорично няма да са от Москва!!! С абсолютна сигурност отново ще са от ПосолствоТО!!! И пак ще се опитат да зарибяват бавнонемислещи канарчета!!! Като е решила да се маха си е лично нейна работа,защо е плъзнала по медиите да обяснява?! Да не си мисли,че на цяла България само тя е в акъла?! Хората се чудят как да оцеляват в ада,в който живеем,а не като нея с плячкосаните милиони на мъжа ѝ!

15

1234

преди 4 месеца

Жената с най големия пърделник *** Нинова разсипа БСП. То не беше натиск то не беше плюене към конкретна личност в редиците на БСП. Единствено одобрявам Нинова за изключването от редиците на БСП лисунгера Божанов.

14

Анонимен

преди 4 месеца

явно няма келепир в партийката им в момента ще търси евентуално по переспективно от сегашното сдружение това на резидента.

13

Кур Доколенков

преди 4 месеца

Голям праз!

12

Анонимен

преди 4 месеца

БКП датираше до Живков, а БСП до Виденов.Оттам насетне едни костовисти приватизираха и БСП.Факт.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Войната срещу шеф кРадев още не е започнала истински, Лечева!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Жените съсипаха и БСП и левицата.

9

Въшка

преди 4 месеца

Така е като се наяде излиза на челото,питам колко пари и дадоха от партията за лечение на съпруга й,нищо че тя не го базареше,а си живееше живота.има възмездие драга.в отвъдното да не му се молиш да си в рая???парите който даваха за него къде са?.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Не може ли всичките от матрията вкупом да напуснат, в посока слънчев и лъчезарен Шеол :)

7

Public enemies

преди 4 месеца

И тази партия на Първанов няма да направи нищо, с разпада на БСП ще увеличава процентите си Костадинов затова да изнася речи без клишета и да звучи в стил Първанов защото скоро може да е лидер на първа политическа сила.

6

1111

преди 4 месеца

До Нео.....нищо странно , какво ли не правят някои хора за пет лева ;)

5

Анонимен

преди 4 месеца

Тая какъв бAkлук е!!! Не истина! Още при гоше Първанката се намърда като министър на спорта и с мъжа И - оня подлeц измекярин Манолчо вeлeB набързо усетиха далаверaта с българския спортен тотализатор, ако помните в два ПОРЕДНИ тиража се паднаха шест ЕДНАКВИ числа..Е маЗолчо го гръмнаха и с години лежа в мозъчна кома, ама тая не се уплаши от Бога и продължи с шмекеpийте.Не от БСП да се маха, ами от България и от Земята най добре!!!

4

анонимен

преди 4 месеца

Ще го преместя в другия крачол щото тая напуснала бсп !

3

Public enemies

преди 4 месеца

БСП си отива и никой не може да спре този процес, както си отиде СДС и сега техните избиратели гласуват за ГЕРБ и ПП, Възраждане им взема гласовете и все повече от пенсионерите подръжници на БСП си отиват.

2

Нео

преди 4 месеца

Много странно е Лечева да защитава Радев. Все пак той е гъстак с Черепа, който поръча съпругът на Лечева. Наистина странно.

1

Досещате ли се?

преди 4 месеца

Ясна е работата. Ще правят нова партия с Радев, а тя ще е секретар на Ц . комитет. Парите ще дойдат от Москва.