202

На кривата ракета...

преди 5 месеца

В държавата властва беззаконие!?!? ЗАЩОТО ни управлява НЕКОМПЕТЕНТНО и КОРУМПИРАНО правителство!

201

примитиви

преди 5 месеца

нито в бюджета, нито в конституционите промени в нищо не трябва да участва опозицията .С бюджета продават държавни земи , с коституцията нарушават конституцията , а зрелището с флекса на ПСА да не говорим Минават всички червени линии.

200

ау

преди 5 месеца

sd розови еднорози , елате на бой ,смешници .

199

sd

преди 5 месеца

готов съм за боя, за война с комунисти и русоиди в българия. готов съм да ги убивам физически, децата им, да ги изтезавам!

198

toti

преди 5 месеца

Тия нито расли нито са пасли от куричките ,а са живяли охолно,пофмолно източвайки финансовата система ,а сега гладни вият като вълци ,готови да убият за да получат девиденти и целуват златната ръка на Путин !!!

197

Анонимен

преди 5 месеца

Дано да оздравее Ердоган!

196

Анонимен

преди 5 месеца

Помолете се за Ердоган, че ако стане нещо и сложат някой друг, не знам дали няма да стане зле и за съседите, сега гледах репортаж от преди два дена на реч на Ердоган,, Ердоган припадна и беше в безсъзнание, след като изрече думите "Израел ще страда, аллах!" , получил е сърдечен удар, молете се за него!

195

Анонимен

преди 5 месеца

Абе, тикво, не е темата кой е "българомразец", а че някой извършва незаконни деяния! Властта и хора близки до нея, започнаха да си правят каквото си искат. Това ли искаш, увредено в ембрионален стадий създание!

194

Анонимен

преди 5 месеца

възраждане, бсп и итн са българомразци, блокират приемането на бюджета на България, заради чужд паметник

193

Анонимен

преди 5 месеца

Червената чума се подиграва с България ! Хора, трябва да излезем десетки хиляди на улицата и да ликвидираме веднъж завинаги тази *** !

192

шоуто на Слави

преди 5 месеца

,Нинова, Костя-чиборашката и прецедента клоун..ха.ха те превърнаха НС в руски цирк..

191

Генов

преди 5 месеца

Първо Мавзолея после *** ,Альоша и следва разтуряне на *** с биячи наречена МВР и цялата проруска червена гнилоч в държ.администрация.

190

История

преди 5 месеца

До като има такива партии в БГ,винаги ще сме на последно място в класациите...винаги...В ЕС и в Нато сме...да ги попитам червените лак......едно време в партизанските отряди какво са правели с предателите....

189

ОСТАВКА!

преди 5 месеца

НА НЕКОМПЕТЕНТНОТО И КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО!

188

гост

преди 5 месеца

Готови ли сте за боя,който ви чака фашисти.Дирекно ви го казвам,в момента в,който ви набараме няма да има милост. НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ . КОЙ Е ФАШИСТА , ФАШИСТА Е ТОЗИ , КОЙТО РЕЖЕ ПАМЕТНИЦИ . ЗАЩОТО ТОВА Е ПАМЕТНИК ПРОТИВ ФАШИЗМА СЪЗДАДЕН ОТ БЪЛГАРСКИ СКУЛПТУРИ С ПАРИТЕ НА НАРОДА . Я МАЛКО МОЗЪК И ЗНАНИЯ И ТОГАВА ПЛАШИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ .

187

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Кои сте вие - "българският народ" - пришълците от Канада Просто Киро, опуленият Кокорчо и еврейчето Лорер, дошли да внедрявате вашата прехвалена 'демокрация'? Вземайте си дрешките и бегом там, откъдето сте дошли! Видяхме ви какво представлявате, нагли авантюристи! В Канада така ли събаряте паметници? В САЩ за такава авантюра полицаите ще ви застрелят! А онази 'демократка'къде се скри? А некадърния Трайчо,когото и Боце го изгони,кой го направи районен кмет? Ами на деди Пешо Мл. унука

186

Ganjo

преди 5 месеца

Всички депутати без заплата през декември.Това предлагат избирателите.

185

Анонимен

преди 5 месеца

Браво, най-после опозицията се обедини срещу тези фашизирани, тоталитарно управляващи психодесни

184

Анонимен

преди 5 месеца

Организирано фашистко настъпление- социалистите се превърнаха във фашисти, *** в национал русофили антибългари...и накрая пострадахме ние БГ народ- ОСТАНАХМЕ БЕЗ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ...

183

Анонимен

преди 5 месеца

Къде е охраната на Парламента да изведе червените фашисти?!