510

Беновска пипа

преди 4 месеца

Мисля, че паметника на Шипка също трябва да бъде демонтиран. Той е символ на поробването на българския народ от генерал Столетов и Руския! Не може на такъв връх да има паметник на окупатори. Паметникът да бъде разрушен незабавно. В парламента ще се намери мнозинство за това. Стихотворението "Опълченците на Шипка" трябва да бъда извадено от учебния материал, а Иван Вазов да бъде публично порицан от Кирчо, Кокорчо, Дилян Пеевски и онзи от ДБ.

509

Моч

преди 4 месеца

има само в главата на автора на заглавието... А и на тия които го подържат.

508

Чудомир

преди 4 месеца

от разказа Българи Е, дядо хаджи, как ти се вижда, а? Чудесия, нали? Грандиозно нещо? Хм промърмори хаджи Петър, метна поглед към него и рече: Три кила пироксилин му е майката! Сложи го в темеля, запали фитиля и камък върху камък няма да остане! Тъй, амчи каак! Татък! Около три кила Па може и по-малко добави бай Танко и си избърса носа с ръкава.

507

Казва се ъглошлайф

преди 4 месеца

Флекс е немска фирма

506

бай работник

преди 4 месеца

Няма по плоско едноклетъчно от Бъгарина. Залужава си съдбата на 100%!

505

Анонимен

преди 4 месеца

А на киреца кога?

504

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименАбсолютно едно и също е значението, но флекс(карбофлекс), е чуждица, която се използва в България, а думата "болгарка" е руска и се използва в Русия, някога и ние имахме машиностроене и изнасяхме, та затова "болгарка" , пипера също го наричат "болгарский перец", щото едно време са го внасяли от България, а и за да го различават от другия пипер и л. чушки.

503

Анонимен

преди 4 месеца

Излишни разходи по тези метали и камъни, един взрив щеше да е много по-рентабилно.

502

Анонимен

преди 4 месеца

Знаете ли кой беше Бъки Бомбата? Знаете ли че е известен с две неща? Първото, че нареди взривяването на мавзолея и второто, че е отктраднал толкова много пари, че след като му откраднаха 180 000 евро не му пукаше и каза, че това са му джобните пари! За всичко това плати висока цена като умря като куче след две операции на стомаха. Не успяха да го спасят величията в медицината защото божията воля беша друга! Областната управителка на София я чака неговата съдба!

501

Анонимен

преди 4 месеца

Не искам да съм на мястото на децата на областната управителка! Такава тежка карма им е оставила, че очаквам само нещастия, болести и неприятности да чувам за нея и нейното семейство! Мъдрите хора са казали, че паметници не се пипат!

500

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки който руши паметници го чака божието наказание! Господ забавя, но не забравя!

499

*/*

преди 4 месеца

Егати подлите души дето сме.

498

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, неонацисти и варвари рушители, в краен случай, можехте да сложите само един надпис "На антифашистите и на героите при Драва " , там са воювали геройски българите срещу нацистите и са спечелили битката, но нееееее, по-"хубаво" е да рушите, а какво създадохте или построихте, че да рушите? Диваци.

497

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, неонацисти и варвари рушители, в краен случай, можехте да сложите само един напис "на антифаистите и на героите при Драва " , там са воювали геройски българите срещу нацистите и са спечелили битката, но нееееее, по-"хубаво" е да рушите, а какво създадохте или построихте, че да рушите?

496

Анонимен

преди 4 месеца

Повръща ни се от нацизъм и неонацизъм! Нали нацизма е признат за криминално деяние и се преследва от закона, защо го реанимирате, вие луди ли сте?

495

Генов

преди 5 месеца

Сед МОЧъ следва да се разформирова и закрие червената помийна яма, наричана МВР ,която се явява биещото лице пазител на партията.. *** е само началото на Совхозницците и Колхозници

494

Анонимен

преди 5 месеца

Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!" Казал го е Аксаков през далечната 1885 год.

493

Име

преди 5 месеца

Да се приеме за национален празник! Поредният такъв. Между другото, има и един "Руски паметник" в Шумен за събаряне.

492

Идеята

преди 5 месеца

Забравих че из.ч.ууу.ка се забранява. Издяла тогава.

491

Идеята

преди 5 месеца

Аз предлагам Алоша да се *** малко и да го направят на Левски. Ще е много евтино и бързо.