90

Софиянски

преди 4 месеца

Абе , той чичи Ади с 3 милиона зверски въоръжена немска армия седя 2 години до Ленинград и Москва, а после го изритаха до Берлин, пък ние тука дето нямаме самолет ще се правим на важни като Предна фронтова линия... Украйна ще се превърне в бунище за радиоактивни отпадъци на западните заводи.... това виждам като бъдеще за тази разпадната държава//

89

Анонимен

преди 4 месеца

Затова ли ни правят всичко възможно да ни изправят срещу Русия? Защото сме стратегически важни? Хора, опомнете се, дорде е време. После ще ви връчат по една пушка и ще ви пратят на война. Натам вървят нещата. И ще ви кажат, че това е войната на Путин. В никакъв случай нямат нещо общо.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Хм. Украйна, страна без флот, успя да унищожи 15 кораба на руския боен флот.

87

Сандо

преди 4 месеца

НАТО е силно само в пресата. В Украйна и оръжието замина и обучението им за нищо не струва.

86

Нато

преди 4 месеца

фалира.

85

Платени

преди 4 месеца

драсканици от властимащите.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Пред нищо не сме изправени и пропапагандата се проваля. Няма никаква запляха за България или каквото и да е. И понеже все се цитира НАТО, там втората по големина армия е турската. Турция е с излаз на Черно море. Турция не само не се е притеснира от Русия, но и атакува "партньорите" си от САЩ в НАТО за това, което правят Израел.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Треперят им мартинките на американоробите, защото усещат, че НАТО губи в Украйна, и държавите започват да виждат, че няма основание да съществува това посмешище

82

Анонимен

преди 4 месеца

Алоо,Никулден мина,шараните се изловиха тогава.Пропаганда и агитация от Нато в стил работническо дело.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Хахахах, басисмешната статия...

80

До 76 ЮАР

преди 4 месеца

От много чакане да се разпадне русия, да не взема запада да се разпадне преди нея, аааааххааа как е контра настъпа а, зеля у Крим ли ша посреща новата година, аааххххаааа.

79

S.

преди 4 месеца

НАТО няма работа в черно море, за да се притеснява от каквото и да било. Краварите да ходят да си пазят мексиканската граница.

78

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО е назад.... отживелица... Светът се променя....

77

До ЮАР

преди 4 месеца

Знаем,знаем рашите са назад с материала. Че то дори и България е класи над Русия.Украйна ще победи злата Русия и по цялата земя ще настъпи мир и любов.НАТО като е толкова напред с материала да влиза в Украйна и да смачка аборигените от Русия.Скептичен съм.Като видиш видео на пленен руски танк от ранга на гордостта на Германия. Тогава ще се съглася с теб.Ти наясно ли си какъв резил е да ти пленят непокътната техника и да я докарат на собствен ход в тила?Бегай,бегай.....

76

Анонимен

преди 4 месеца

Контрата как е? Как е контрата, а? Върнаха ли вече Крим?

75

Анонимен

преди 4 месеца

Много разрушители с много ракети за контрол над морската търговия. Но ако Русия, Китай, Иран постигнат сухопътна свързаност, като Европейската, на различни преносни мрежи, ще имат огромно предимство

74

от ЮАР

преди 4 месеца

До АнонименЗа контранастъплението ще разбереш, когато Русия вземе да се разпада. Няма да е скоро, могат да откарат още 5-10 години така, в постоянно потъване. По някое време ще почнат вълнения в Кавказ, Татарстан, Беларус и много други. Междувременно Западът ще прибере Молдова и Грузия, после Армения. Азербайджан е ясен - те са там един народ - две държави (Азер. и Турция). Западът търпеливо ще изчака вътрешната им ферментация и междуособици. При разпада, ще видиш контранастъплението.

73

Анонимен

преди 4 месеца

И цялото това многословие е написано въз основа на умозаключенията на някакъв стажант младши анализатор към някакви си натовски изсредователски центрове (4бр) с дълги наименования. А преди 3 дни президентът на Русия Владимир Путин разреши да се вдигнат андреевските знамена на атомната подводница "Красноярск" и на атомния подводен крайцер "Император Александър". Церемонията се състоя на 11 декември в Северодвинск.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Е,а същото не важи ли за Русия? Даже в пъти повече!

71

Анонимен

преди 4 месеца

Явно ПР отдела на НАТО е пуснал медийна поръчка на тема "Да излъжем матряла, че нас дронове не ни ловят".