7

Ами хубаво, ама....

преди 4 месеца

Само да не се изгуби по пътя между Узбекистан и България! Странно е, че са го амнистирали. Ще е интересно как ще се развие случая в България. Изобщо няма да се учудя и тук да го "помилват", защото е симпатичен на когото трябва!

6

Хокейст

преди 4 месеца

Киро ми беше треньор на времето. Страхотен човек. Браво на интерпол и властите на узбекистан, по добре да не го екстрадират, че нашите пак ще го пуснат. Семействата заслужават справедливост

5

Анонимен

преди 4 месеца

Президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев подписа амнистия на Тодоров и следва той веднага да бъде освободен от затвора. :)))

4

Анонимен

преди 4 месеца

идеален е за панделата, охранен, бузест и комунист, ще го направят човек. Сега някой трябва да потърси отговорност на Ченалова, но в някой европейски съд, че най-хуманният вече написал решението, че невинна.

3

Анонимен

преди 4 месеца

тук в БГ ще го пуснат,защото бил млад и имал постоянен адрес и няма опасност да се укрие от органите на реда...така правят от съдебната система в БГ.

2

Данчо Добитъка

преди 4 месеца

Момчето само е подало молба да го върнат, защото има респект от узбекския затвор, иска си в България, тук всички от прокурора до последния надзирател ще го гледат в ръцете да им даде нещо, и благодарно ще му въртят опашка.

1

Свобода

преди 4 месеца

До Анонимен Пуснете го веднага, момчето е ЕВРОАТЛАНТИК. Момчето е с фалшив руски паспорт, защото в Русия може всичко и всички престъпници са там.