17

Нане Вуте

преди 6 месеца

Ами той Хънтърчо си го каза направо , бе! Не е участвал финансово , а с използване на служебно положение! Което е много по лошо! В панделка и двамата!

16

баба мара

преди 6 месеца

конгресът е пълен с лобисти за оръжие и см-ъ-рт всички вън демен-ция-та вклиника всички ръкопляскат на нар-ко-мана от видеостената лице=ме-ри

15

Анонимен

преди 6 месеца

Те ако стигнат до корупцията в Украйна....

14

Анонимен

преди 6 месеца

"но демократите го смятат за напълно неоснователно"..............Демократята така са свикнали- без разследване, без доказателства просто плащат на медията да раздухва тяхната версия за всичко. Явно за заблуда на противника се срамят да се нарекат комунисти.

13

А

преди 6 месеца

То че Бай Дан е стар изкуфелник е истина, но ако на американците им се случи млади изкуфели наркомани като Киро (а дано) жална им майка

12

пенсионер-ветеран

преди 6 месеца

тоя ще Завърши в Затвора, както и Целият му Кабинет и текущото КПЕСС на ЦК на ЕвроСъюза в Брюксел, загубили Войната с Русия! Няма да им бъде Простен - Провалът!!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Украинската афера заради която толкова много се натиска да се помага на Украйна май ще излезе наяве... Корупцията на семейство Байдън е колосална за милиарди!

10

Абе тоз...

преди 6 месеца

...не знае как се казва, не си разпознава и децата, ти го питаш за какво е крал вчера, ахахахахахахаха!

9

Анонимен

преди 6 месеца

А Тагаренко у нас - кога ?

8

докога

преди 6 месеца

Това в САЩ незнам колко дълго ще продължава .Още от отците тази държава е дълбоко разделена на север - юг , на богати и бедни, на бели и черни, но това днес надминава всякакви представи, в които може да съществуват в една обща политическа общност...На всяки президент пред последните 40 , 50 години се иска импийчмънт.Всеки рекитира и подлива вода на другата партия и й прави мизерии.Ако едните провалят САЩ на ън и режат пари за Украйна, то другите провалят САЩ вътре и пускат емигрантите без нищо.

7

До 7

преди 6 месеца

Ами младият Кенеди , ама демократите сега ги втриса че ще отмъкне гласове от вота за Байдън , при бездруго лошите социологически прогнози за Белия дом.

6

Хах

преди 6 месеца

Не може да се отрече че това е най-успешната инвестиция която някога Украйна е правила , само срещу 6-7 млн. долара за синчето и потулване на случая , когато Тръмп искаше документите от Зеленски ,измъкна над 100 млд. от американските данъкоплатци.Сега чакат пари от Републикянците , ама те са много много сърдити заради подлостта на Зеленски хаха

5

Да

преди 6 месеца

САЩ да заразни зло....

4

Мда

преди 6 месеца

Да , разбира се това че бащата е вицепрезидент на САЩ.ни най-малко не е повлияло на държавната енергийна компания на Украйна да плаща милиони долари на Хънтър Байдън , алкохолик и наркоман след Майдана през 2014 и пряката му подкрепа от САЩ...Също както Делян.Пеевски някога нямали никаква връзка с майка си

3

Спорни сделки

преди 6 месеца

в чужбина - айде по-сериозно моля ви се. Става въпрос за Украйна!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Сега "героите" от Окрайна хептен ще я закъсат.

1

Бай Ставри

преди 6 месеца

Аааааа ще го приемем с радост дедо Байдан тук в зандана.