198

Не е истина

преди 5 месеца

Искате да кажете, че Русия ще смаж колективният запад и НАТО на територията на Украйнската ССР с едва 13% от довоенната си армия?!

197

Костурица

преди 5 месеца

Пропаганда' пропаганда ой, ой..ой, ой

196

Анонимен

преди 5 месеца

При 87%загуби и продължават да настъпват? Това ако го прочете човек с минимум военни знание и ще ви каже ,че не сте с умът си. Това да не ви е електронна игра, или филм? Изкарахте ги тия руснаци като армията на мъртвите от Игра на тронове....

195

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютни глупости, много са предозирали

194

Анонимен

преди 5 месеца

1 300 000 "захитници" морталеску. Дерзайте?

193

Анонимен

преди 5 месеца

А НОВИНАТА ЧЕ УКРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ОТИВАТ ПРИ БАНДЕРА ОТ НАШИТЕ НЕ"КАЧЕСТВЕНИ" МИНИ НЕ КАЗВАТЕ. ПЪРВИТЕ ТРИМА "ЗАХИТНИЦИ" ОТПЪТУВАХА, КОГАТО ПОСТАВЯЛИ МИНАТА ВЪВ МИНОМЕТА ТЯ ИЗБУХНАЛА. И ДОБРА РАБОТА Е СВЪРШИЛА.

192

Анонимен

преди 5 месеца

Такива небивалици пише пропагандата ройтерс и сиенен хаха .. ами нахлувайте да превземете Русия, какво чакате още хаха

191

Анонимен

преди 5 месеца

Това значи 80 хил. Убити и 220 Хил. Ранени. Болшинството ранени са със осколъчни леки ранения!!! Талива се връщат обратно в строй. Някои от тях са ранени 2 и 3 пъти и са включени в тази цифра... Такива които са ранени и не са пожелали или не са били вече годни да се върнат на фронта са приблизително половината от ранените то ест около 100 Хил. За сравнение украинските "загуби" ( ранени и убити са приблизително 1 милион!!!

190

Анонимен

преди 5 месеца

Щом се броят руски трупове значи ситуацията е супер зле за Украйна!

189

Анонимен

преди 5 месеца

До 228 82-ОМБР Хаха! Бракувани севернокорейски ли? Видя ли клипа с украинеца, дето ни попръжваше, след като разглоби НАША, "вазовска" мина и в нея.....НИЩО! Още военна помощ да им дава Тагаренко и сие. Аз се чудех на клипа, дето сноп мини се изсипа от украински дрон върху руски танк и не последва нищо.

188

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 234 заглавието е маниполативно. В статията пише друго.

187

Анонимен

преди 5 месеца

После що им викат"ммиссирки". Довоенната армия на РФ е около милион и си стои непокътната Стелче!!! С 350хил.влязоха в Украйна. Затова е СВО. Предимно резервисти, чеченци и наемници. Не от зор, а умишлено си пазят редовната армия. Чакат "миролюбивите"натовци. Извърши се мобилизация на резервисти за да сгъстят редиците на фронат и да спрат пробивите на укрите по незащитените територии. Затворници се ползват и от САЩ за улични боеве, както в Артьомовск и Мариупол.

186

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо не са Ви верни сметките ,как от 2 000 000 армия при 87% загуба ,загубата е 315 000 ?

185

Добре върви

преди 5 месеца

Значи до седмици заминават и останалите 13% от войската и войната свършва!

184

Анонимен

преди 5 месеца

Война с десетки хиляди жертви а днес-то го обърна на индийска сапунка....

183

Бай Дрън

преди 5 месеца

Аз не съм виновен, че не сте чели за доклада, появил се през Дискорд. Нали затова ореваха орталъка. Говореше се за големите украински загуби. Д ес ни предоставят уж расекретен доклад ,а руските загуби. Само че ако в Украйна е бъкано с агенти на ЦРУ, в Русия няма как това да стане, за да се преброят загубите. В България работят над 2000 агенти на ЦРУ, в тоя сайт предполагам също са доста, включително пускащите безсмислени коментари под статиите.

182

Бай Дрън

преди 5 месеца

Е то тоя секретен доклад бе сниман преди половин година и там се говореше за стотици хиляди убити, ама украинци. Сега преименувахме украинци нанруснаци ли? И докато убитите украинци могат да се преброят лесно от ЦЩрщУ, то убитите руснаци няма как. Но е лесно да заменим думичката украинец с руснак :)

181

Абе

преди 5 месеца

Що не кажат колко са украинските загуби, а? Наскоро се промъкна цифрата 1.5 милиона! Доста любопитно.

180

САЩисан вие на луна

преди 5 месеца

Козяка мучи, кервана си върви..

179

САЩисан вие на луна

преди 5 месеца

Козяка ***, кервана си върви...тъй ще е тя.