12

Нека си припомним

преди 4 месеца

Значи, нашия плагиатствал от доц. Киселова. Тя го хвнала, ама той, студентчето, я заплашвал и тя нищо не казала ... обече когато това се случвало, нашата е била съветник на ПРЕЗИДЕНТА по правни въпроси. Представяте ли си? Всеки ден сте в директна връзка с най-пазения човек в старната, имате директен достъп до висши представители на ДАНС, МВР, Прокуратура, Съд и прочие, но се оставят, някакво ДЕТЕ, да ви заплашва?! Ами аз не го вярвам, че е било така. Не го защитавам, ама ... и тая е съмнителна.

11

Ели

преди 4 месеца

Съдебната ни система докато го осъдят за плагиатство, Пешко вече стана "доцент" в Тракийския университет - Ст. Загора. Със същите си преписани "научни трудове". Тракийския университет е направо за закриване. И ректорът им е избран незаконно, ама се чака бързото и справедливо българско правораздаване... ТРАГЕДИЯ!

10

Дедо

преди 4 месеца

Добре процедурата е такава, единия със праща делото на по висшия съд по компетентност.Ок. Ама защо толкова бавно , това са близо две години. Това някакси господа юристи не е нормално.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Сега разбрах защо се навират да са почетни консули.Няма как да ги осъдят имунитетът ги пази!Отделно колите са им с дипломатически номера и за ПТП няма никого да осъдят.

8

Една българка

преди 4 месеца

Наистина е жалко да се гледа отстрани, как съдебната ни система не работи. Очевидни казуси се влачат с години и се връщат - този до сега трябваше 5 пъти да са го осъдили или оневинили.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Тези ме умряха....

6

Бай Танас

преди 4 месеца

В Барбадос дали знаят, че имат консул ?

5

Koko

преди 4 месеца

Тоя консул само барбадосеца Бабатунде Адениджи ша го опрай. Ама много хубаво ша го опрай.

4

Анонимен

преди 4 месеца

закривайте юридическия факултет на СУ, никаква полза от него

3

Анонимен

преди 4 месеца

Съд за пране - Леген. Български леген.

2

тоти

преди 4 месеца

Така и тъка файда от садебни реформи няма, НАЙ ДОБРЕ ДА ПУСНАТ ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ И ДА СЕ САМОНАКАЗВАМЕ САМИ ,КАКТО ПРЕЗ 60-те в ДИВИЯ ЗАПАД !!!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Пералнията работи