76

Евроатлант-патриот

преди 5 месеца

СДО (Специална демонтажна операция) върви по план. Тя също е тридневна. И обединява народа, българския народ (за другите е трудно да кажем от кой народ са...).

75

Анонимен

преди 5 месеца

империите изчезват, РОБИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ СЪС СВОБОДАТА СИ... ПРОБЛЕМ !!!!!!!!!!!!!!

74

Аз се питам друго

преди 5 месеца

Кой ли сега точи зъбки да му възложат да изработи нова скулптура, която да увенчае този монумент? Който не разбира какво искам да кажа, да потърси в мрежата информация за Джоко Радивоевич (колко българи изобщо са чули за този талантлив скулптор, творил у нас?).Ще разберете какви дивотии са се вършили покрай идеята за паметник на хан Аспарух и как Людмила Живкова брутално се е намесила, за да спре работата на онзи, който спечелил конкурса и да я възложи на некадърник. Но хонорарът бил респектиращ

73

Към по-възрастните

преди 5 месеца

Спомняте ли си стария виц, според който петима мъже разсмивали България - Васко Кеца (Васил Найденов), Гошо Летеца (първият български космонавт), Борислав (Грънчаров) певеца, Янчо Крадеца и бай Тошо Лъжеца. Спомняте ли си кой беше четвъртият от тях - Янчо? Чий баща е той?

72

На скрап

преди 5 месеца

Абе цАрвели от бспе , вие потомци на шумкари обирали мандри и съсипали орабдвдо ми, като сте му взели омотани стоката с която се е препитавал, вие ли продажници ме призовавате да протестирам срещу този паметник, който ви държи на власт вече 70 години. Я да го, като вятъра.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Парцелът, който ще се освободи е много апетитен. Да видим, кой богаташ е най-големия връзкар. Чудесно място за небостъргач.

70

Анонимен

преди 5 месеца

Това с демонтажа не може да става без съгласието на новия кмет. Отрочето на ДС бързо действа, не му мисли много или ще каже, че са го подвели.

69

:)

преди 5 месеца

До ЗельонскиТова не е рязане на паметник! Това е специална транспортна операция !

68

Анонимен

преди 5 месеца

Не мога да протестирам срещу демонтажа. Харесва ми да се отвори простор на това място, да виждам Витоша и да ме грее слънцето. Благодарността към опълченци, руснаци, украинци и финладци сме я показали на Шипка.

67

хаххахха

преди 5 месеца

Боли ме онуй нещо за това дали ни обичат или не ни обичат рашистите!

66

:))))

преди 5 месеца

Трябва да протестират, че иначе ще им спрат копейките ако не протестират.

65

ДВМ от дедо ви

преди 5 месеца

ванчо , таков , другарю , та вие комунистите безчинствахте върху българската история и памет 50 г. бе ! 50 г. задължавахте българския народ да се кланя и величае една окупационна държава и войска . по голямо безчинство от това да създадете лъжлива история има ли бе другарю комунист ???

64

Паметника

преди 5 месеца

На унижението , убийствата , Грабежите , изнасилванята . поробители ето това защитават роднините Русофили

63

Зельонски

преди 5 месеца

Защо режете Паметника на украинската армия?

62

пасарела

преди 5 месеца

Събирайте се , ама трябва да се действа срещу вас както вие го правихе 45 години ! Този паметник е излишен за София , има достатъчно руски наименования , все пак това е България , а не 16 република ! Прочетете и Иван Вазов / русофил / и З. Стоянов за "братушките " !

61

Анонимен

преди 5 месеца

На това място можете да сложите Паметник на истински. българи избити комунистите а за. БКП ТО АКО СЕ БЯХМЕ ПОГРИЖИЛИ СЛЕД 89 със по един свободен куршум нямаше да им слушаме простотии те

60

Анонимен

преди 5 месеца

След дъжд - качулка. Злото вече е непоправимо сътворено. Ако отворите руски сайтове ще прочетете неистова пълна омраза в коментари по статии за демонтажа на паметника у нас. Абсолютно единодушно ни мразят вече и хич не ги интересува дали само правителството е зад поругаването на паметника или целият български народ. Едва ли в следващите 1-2 десетилетия ще им се възстанови нормалното им отношение към нас.

59

malgiorno a tutti

преди 5 месеца

Ще пореват ден-два, ще пореват, па ще млъкнат чИрвените содамиди [NaNH2, содамид, натриев амид], току някои от попревтасалите и грохнали членове / членки на матрията ("матушката" [отвратителна дума], партията "майка") от Княжевската градина се пренесат направо към Орландовци :). Може и да се разтегли във времето нарязването на скрапа, на ден по няколко чарка, та да висят и крещят на студа повече време :).

58

Анонимен

преди 5 месеца

Моля не ходете при там. При свалянето на фигурата от ватенката са изпопадали въшки. От ХЕИ ще изпратят дезинфекционисти.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Пак греда за БСП. Разделят себе си от хората. Превръщат се безвъзвратно в един придатък на зависими от външни разграждащи сили, сили преливащи се между корпоративни и политически играчи.