209

Анонимен

преди 4 месеца

Доде го демонтират, ЕС че фалира, рушняцитe че спечелят войната и тия същите па че требва да го монтират мочата... изконната съдба на подлогата да е вечно губещ...

208

Анонимен

преди 4 месеца

А бащата е БКП, което 94-а вече е било инсталирнао в Канада! Кире - баба ти какво е пишело за нея в досие, което сте изфабрикувлаи миналата седмица, не ме ннтересува.

207

въпросче

преди 4 месеца

Киро е по наследство борец за демокрация!! А баба му дали е отишла да претестира пред парламента на първи март 1941г когато се присъединяваме към Тройния пакт на Германия и Филов подписва? А когато гласуват 1940г. антиеврейското законодателство къде е бабата с одеалото?

206

Анонимен

преди 4 месеца

Как вече е била вербована като агент, а после е отказала да работи, като сътрудник на кого? Как е отишла при водещият я оперативен работник О.Р. - с одеяло на конспиративната среща? Защото агентите не са допускани никога в седалищата на ДС!!Как е изтълкувал ОР идването и с одеяло на тайната среща? Нелепици. Неграмотните ни прадядовци гласуваха за по-умни от тях управници, ние образованите гласуваме за хора с IQ на растения.

205

Анонимен

преди 4 месеца

Аааа, сега вече разбрах защо Киро Истината е толкова ***.

204

Я , стига !

преди 4 месеца

Оооо! Тоя бил борец срещу Държавна сигурност по наследство !!!!!!! А самият той , без одеяло , без багаж , е истински агент на Държаван сигурност !!!

203

Дядо Стефчо

преди 4 месеца

Петков ще ни разказва пикантни истории за на а си, която със сигурност е жена с опит. Незнам дали това обаче е точно това за което хората.са го изпратили в парламента.

202

Без значение

преди 4 месеца

Елементарно, посредствено, жалко.

201

Kreti

преди 4 месеца

Важното е че Татко Петко е работник на ДС и кирча също.

200

4

преди 4 месеца

В ДС няма членове !Публикувайте е агентите на Гешев и на турските служби у нас!

199

Анонимен

преди 4 месеца

глупости,била медиц.сестра и инжектирала погрешно лекарство на дете,което починало,и затова била лишена от право да работи като сестра и преместена в трудово-възпит.общежитие,никаква политика ,а професион.некадърност и поредна лъжа от внука и.

198

Лена Гугъльката

преди 4 месеца

Киро чакам те на парапетя...дигнала съм вече полата и надупена те очаквам...

197

юнга

преди 4 месеца

На 80години съм.Професията ми беше такава,че обикалях света.Как пък никой не ме покани за толкова години в ДС,да ме вербуват за сътрудник,доносник,или както там ги наричате.Никой!

196

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът при Кирил Петков е че е такъв патологичен лъжец, че няма как да му вярва човек на каквото и да е, пък дори и истина

195

Анонимен

преди 4 месеца

Голям плюс за него. Трябваше ПП да направят листовки с информацията със снимка на баба му.

194

Петър

преди 4 месеца

Предлагам на мястото на паметника на сьветската армия ееднага да се издигни статуя на бабата на кирчо. Нещо от рода на стстуята на свободата в ню йорк.

193

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва ли да знаем всички перипетии в живота на нечии семейства? А татко му как са го приели тогава с такова петно в биографията. Или не са подбирали?

192

Анонимен

преди 4 месеца

Само ви предлагам да напишете "Кирил Петков баба" в Гугъл, да натиснете "изображения" и после да помислите, дали е възможно Кирчо да не лъже и да не краде? Според вас от какъв етнически произход е този канадски българин?

191

Шопендар

преди 4 месеца

Тоя барон мюлхаузен не спира да си създава легенди.много му личи че е летял на 8000метра без кислород

190

Анонимен

преди 4 месеца

Киро се държи с вас като с и'ди'oти, защото само такива може да гласуват за него и евроатлантизма. Факт.