73

полежи

преди 4 месеца

някой ден в болница и ми се обади -С КАКВО СА ТЕ ХРАНИЛИ-С НИЩО

72

оставете

преди 4 месеца

българите на мира-да така е защото нищо не е на ред-то не може все нашето магаре да е женско

71

Инфо

преди 4 месеца

Нуждаете ли се от патронажна грижа?panitsovo.info/

70

1262

преди 4 месеца

До Така като спреш вноските ще плащаш кеш на докторите като поп. Като си на зор ,те така и така ще си вземат своето.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Има защо българина да не вярва в държавата и институциите й.

68

Анонимен

преди 4 месеца

НЗОК е създадена да храни лекарите и частните болници , които я източват със страшна сила ! За хората, които плащат здравни вноски - някакви смехотворни "безплатни" услуги и лекарства ...

67

Анонимен

преди 4 месеца

При здравните застраховки солидарния принцип е най-доброто решение. Човек не знае предварително кога и от какво ще се разболее и колко ще струва лечението му.

66

Болни умници

преди 4 месеца

Има умници, които си въобразяват, че вечно ще са здрави и не трябва да плащат здравни осигуровки. Точно заради такива умници осигуровките трябва да са задължителни, щом нямат достатъчно пипе да схванат смисъла на осигуровките

65

Факт

преди 4 месеца

Какви да са вноските - солидарни или лични. Не е сложно - докато е млад човек рядко боледува и си мисли, че плаща много за нищо и затова иска лична вноска. Като поостарее и започне често да влиза в болница, разбира че с личната вноска щеше да е за никъде и естествено предпочита солидарната вноска.

64

Факт

преди 4 месеца

Сега излязох от поредното влизане в болница. Платих само за избор на опериращия лекар и нищо друго. Това в държавна болница. В частните болници измислят по още нещо да плащаш.

63

До 69

преди 4 месеца

Като не е задължително ходенето на лекар не трябва да е задължително и плащането на осигуровки! *** смешен.

62

Иван

преди 4 месеца

Като не е задължително ходенето на лекар защо е задължително да плащам осигуровки?????? Демек трябва да плащаш, ама не трябва да ползваш. Ти нормален ли си ?

61

Анонимен

преди 4 месеца

Галъп напомнят за себе си...Я кажете колко процента от българите вярват в сглобката.

60

Иван

преди 4 месеца

На никой не пожелавам да попадне в лапите на лекарската мафия!!! Първо ви поставят стент, от който нямате нужа, после ви доразболяват и накрая си умирате под лекарски надзор, а понякога и като куче! Не на мафията с бели престилки! УБИЙЦИ!

59

Така

преди 4 месеца

Единствения начин да ги саботираме е да ги ударим там, където най-много ги боли - парите. Спрете да плащате повече всякакви вноски, които се крадат и данъци, които се завишават без основание.

58

Така

преди 4 месеца

Нито лев повече за НЗОК. Предпочитам да умра, отколкото да ги спонсорирам.

57

Така

преди 4 месеца

Знаете ли защо искат да правят всичко електронно, тенденция от Запада? Защото най-лесно се фалшифицира, не остават физически следи. Така с бюлетините за гласуване, така и с рецептите. Викнеш някоя компания да ти пипне софтуера и после лекарства зад гграница ли не щеш, на завишени цени ли не щеш, продаване ла лекарства, които не съществуват ли не щеш, качество, количество, всичко може да се замени. Едно излиза, а истината е друга.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Колко пъти разни доктори/специалисти, след профилактичен преглед казват...ами трябва операции, жлъчката да се махне...това не е наред..онова не е наред....Това се случи с баща ми и майка ми. Добре че не им повярваха....Усетиха се че дърпат към себе си искат да източват здравната каца.

55

Така

преди 4 месеца

Първанчо, абе МНОГО лъжете бе. Всяко първо проучване ви е фалшиво. Как живеете така бе? Малко съвест имате ли? Или викаш, като има мъни, другото кво ме грее?

54

възмутен

преди 4 месеца

Какво здравеопазване, като няма лекарства за излекуване, а само рекламни , които уж лекуват, но не излекуват. Лекарите изписват това, което го има в аптеките, но то неИЛЕКУВА, А САМО ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ НА ФАРМАЦЕФТИКАНТИТЕ.