19

тъпомер

преди 4 месеца

И как го измислихте това с 9999999 лв.,що си мисля че НАП имат други данни.Този отбор от Етрополе е цирея в БГ. футбола,лъжи и измами с шефа на БФС (все още).

18

123

преди 4 месеца

Тогава плащай ти бе а не да събераш пари от феновете. Като искаш да си собственик ще си вадиш пари от джоба.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Този е същия като Бобито, отърване от него няма

16

Варненьец

преди 5 месеца

До Анонименти луд ли си бе? Та те се обединиха с Литекс и Чавдар Етрополе

15

ххх

преди 5 месеца

Очаквано разбира се. Кокала не се пуска лесно. Не случайно има 40 години дружба с Боби Михайлов.

14

Сили против Левски

преди 5 месеца

Сили в интерент пространството целят умишлено да обезверяват хората привъженици на Левски, с цел да има отлив и разделение сред привържениците, което да резултира в намаляване на приходите на ФК Левски. Крайната цел на тези сили е Левски да бъде фалиран и заличен от футболния образ на България.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Не е зле да закрием футбола изобщо

12

Анонимен

преди 5 месеца

Стружението масово пишат глупости, чрез *** в интернет унижавайки една силна личност, донесла много радости на привържениците на Левски. Съгласни с него и ли не Наско Сираков е заслужил да се обръщате към него по име, той не се казва Раев. Това което правите се нарича school bullying и е присъщо на 8-ми клас.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Стружението искат да придобият акциите на Левски за без пари и да ограбят Наско Сираков.

10

3254362

преди 5 месеца

Коя спортна база се построи? На Лечков в Сливен и на Фурнаджиев в Банско ли? За да може всички детски турнири да се играят там и да им се пълнят хотелите на същите двама. Та даже ги сместват в по-малко дни..хотелите се плащат за 3 дни, а са заети 2 и в останалия ден се посрещат други гости. Или за базата в Бояна, където на тати детето има ресторантче и правят чалга сватби?

9

Тъй, де!

преди 5 месеца

По 60 бона взема всеки месец от Левски . Няма как да се откаже, че току-виж Илиана го изгонила от къщи. Жената не може да си снижава стандарта на живот.

8

До 7мия т-пак

преди 5 месеца

Какво точно направи Перykанчо и кликата му? Краде, краде, краде и се мисли за незаменим? Айде да бегаш у лево, а?

7

3254362

преди 5 месеца

Трябва да се приеме, че не са натрупвани нови задължения към НАП, така ли? Демек са се плащали осигировките досега за целия период в последните 6 месеца. Или...не са плащани, защото още не са изискуеми...и като станат рЕзко тоя дълг си се връща на 12 млн.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Без лиценз и във В група. Както почна чорбата. те поне имаха достоинство да си излежатнаказанието и да си изстрадат фалита. а Раев ограби говедата и така им се пада! да ги пасе, дере и коля!

5

Венелин

преди 5 месеца

Ако бяха продали Краев преди 1 година, както искаше Мъри и Иво Ивков (и Кордоба), задълженията към НАП щяха да са 5 мил. още тогава и щеше да има споразумение подписано! Сега задълженията си остават 10 мил., Краев ще си тръгне без пари, Мъри си има отбор и да се върне обратно няма шанс, а Наско пак разтегля локуми и води Левски към фалит.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Вследствие на строга финансова дисциплина към 26.11.2023 година, към НАП са внесени 2.669 милиона, а общо 5 милиона и 200 хиляди. /Не става ясно !Разяснение .

3

Женята от Женева

преди 5 месеца

Колко групировки са феновете, навремето Таки основно им дърпаше конците, затова Боримиров е в клуба, за гръб срещу фенски простотии...

2

Анонимен

преди 5 месеца

Какво стана с перуката дето никой не му искаше оставката!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ясно, Раев пак ще изстрелва Левски в друга орбита. Коя точно не знам