21

Елена

преди 5 месеца

С глупостите си америкаснките слуги ще съсипят и София

20

Гого

преди 5 месеца

ПП и ДБ само за техните далавери мислят

19

Стоян

преди 5 месеца

Явно ДС вече започнаха да източват столицата, както се очакваше че ще стане

18

Кристияна

преди 5 месеца

Новото ръководство е на дъното....

17

гост

преди 5 месеца

кво очалваш от пп-дб

16

Обективен

преди 5 месеца

Важното е,че парите за бандеровците са осигурени.

15

абе

преди 5 месеца

контра как се избиват пет милиона за избори -трябва се съкратът автобуси и линии ,а пък и Русия скоро ще приключи с Украйна и пак хората трябва да се приберът в къщи заради ковид 24 така че дреме ми

14

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв е този индианец?

13

Латинска америка

преди 5 месеца

Този като се накърми с матрал бие 80 годишни бабичи с ритници по софийските подлези...Беше даже по новините с тази патриотична постъпка. беше и кандидат кмет от ВМРО -герой ,партиотин син на Никарагуански мигрант , ако го беше направил там щяха да го шамарят, там уважават възрасните.

12

КУРМУ ПОДКОЛЕНО

преди 5 месеца

АБЕ МАХАТ ЕДНИ ТАРИКАТИ - НА ЧЕРВЕНО , ЗАКЪСНЯВАТ , КРАДАТ НАФТА , ДЗЯКАТ, А ИМА СОТ РЕЙСА . В ЧЕХИЯ И ЕГИПЕТ Е МНООГО ПО СПОКОЙНО . ТУК ПЪТНИЦИТЕ СА ЗАЕДНО С БОЛНИ , ПСИХИЧЕСКИ НЕЗДРАВИ И АФЕКТИРАНО ОБИДЕНИ . КОНТРОЛЬОРИТЕ И ТОЛ ПОЛИСМАНИТЕ ОТСТЪПКИ ПРАВЯТ . ЗА МАЛЦИНСТВАТА Е ЯСНО . НЕ ГИ ПРОВЕРЯВАТ ЩОТО НЕ РАБОТЯТ ИЛИ НА МАЛКИ ЗАПЛАТИ СА .

11

Анонимен

преди 5 месеца

Автобусните шофьори си заслужават съдбата. Даже преди и след всеки курс трябва да им се удрят по 20 тояги на голо. Всеки път като някой от тях ме засече, или просто се забавлява като ми кара бавно отпред, на място, където не мога да изпреваря си казвам "какво пък, аз ще остана в колата десетина минути повече. А той ще остане в автобуса ЦЯЛ ЖИВОТ!". Инвестирам в стартъпи за автономен транспорт. Един ден инвестициите ми ще ги пратят където им е мястото - на борсата за безработни.

10

rado

преди 5 месеца

Е той контрерата е на хранилка от много години при една от частните фирми за транспорт. Сега са го отрязали от клона и затова е тоя рев!

9

Курдо Коленков

преди 5 месеца

За месец ноември - на 4 новопостъпили има 21 напуснали в гараж Дружба. В Искър Тролейно дневно остават открити между 2 и 4 коли поради липса на водачи, в Искър Трамвайно скоро се налагаше подмяна на трамвай по линия 22, нямаше кой да закара резервата до крайна спирка и да прибере повредената мотриса... Направо да обявяват промоция - който си купи годишна карта - да получава правото да управлява автобуса :)

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тези пари за демонтирането на паметника, можеха да бъдат дадени за нещо много по-необходимо. Така си мисля аз.

7

човека със небг имет

преди 5 месеца

о е умен , арменски пумак е с кубински роднини . ПП не може да раздават на техните близки фирми до безкрай . разчу се . сега спестяват . фирмите в бг дето държат шофьори на заплата не ги образоват , а по лошо пишат доноси и им се карат за актове и фишове . згазили 1-2 *** ги реабилитират след 4 години , пак са на пътя .

6

Анонимен

преди 5 месеца

Някой,да ми напише,от кои българи е този индивид,такова име няма,нито сред ромския,турския,влашкия етнос.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Другарят Контрера, да се отправя към острова на Свободата !

4

много видове е

преди 5 месеца

Съкращавай бе . шофьори няма щото за 8 години премазоха 2 000 човека на пешеходни пътеки . как да има . слагаш го да върти геврека , а после извънредни часове и малки заплати . плащай на превозен пътник . по цял ден празните влакове, рейсове, транваи, тротонетки на фирми към общината да не вземат . Замърсяват бе . Днес пак има смог заради въглищарите и рейсовете дето от 10 часа, 6 са празни .

3

ДО ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 5 месеца

Абе тоз ко филосостфа нема ли да излазате от общините до бабетата на пазара за по буркан листа за сърми 10 кинта чиста работа...

2

Анонимен

преди 5 месеца

Мараба, Карлос Наркос Контрерас!