71

Анонимен

преди 8 месеца

Верно е че България храни Путин и е така от 80 години, колкото и русофилите да се тръшкат и да обясняват на по-глупавите от тях че е обратно. Факта си е факт и се вижда от хиляди километри, това че ще бутнем паметника на руските ни господари и окупатори няма да промени този факт.

70

Али бали

преди 8 месеца

Не България не е забранено да внася руски петрол, забранено ни е да го внасяме директно от Русия. Цяла Европа внася руски нефт, но през посредници с надценка разбира се. САЩ също не са спрели вноса на руски петрол. Относно вноса на руски втечнен газ в Европа ще замълча.

69

Гошо

преди 8 месеца

На времето някои твърдяха че храним СССР. Те не знаеха що е това. Сега твърдят че захранваме Русия. Когато тук бяха Лужков и после Путин журналистите попитаха защо нямаме стокооборот. Тогава Лужков се бръкна в задния джоб и каза: давайте аз ще купя всичко което предложите. Вие няма какво да предложите. И това е истината. Тогава журналистите подвиха опашка. Грешката е че се насочихме към ЕС което Турция не направи.

68

ТУРСКИЯТ КЕНЕФ

преди 8 месеца

ПОЛИТИКО, ПОЛИТИКО КАТО ПАПАТА ВЕЛИКО,ЕВРОПЕЙСКИ МИТНИЧАР, НА СВЕТА Е ЦАР И ЖАНДАРМ НА ОКЕАНИТЕ, КАТО ТИГЪРЪТ НА СЕДЕМТЕ МОРЕТА, АХ КЪДЕ ПОТЪНА ВЪВ КЛОЗЕТА!??!!!...

67

Алекс

преди 8 месеца

Цената на петрола пада.И без ценовия таван руските приходи се сриват.Както се разруши СССР,така ще се ликвидира и Русия.

66

Хххх

преди 8 месеца

До 68Къв шенгенменген бе, той еврогей съюза е предкапут тоз за шменген се тревожи

65

Хххх

преди 8 месеца

Политико....това дори не става да си избършешгъза...по долнопробни и от дойчезеле

64

Анонимен

преди 8 месеца

А режима на Байдън храни Политико.

63

Анонимен

преди 8 месеца

До КскАма те и западноевропейците и американците търгуват с Русия, явно или тайно, само вие тук сте балами и се подчинявате на всичко, което ви кажат! Политиците ни и други, се страхуват, страхуват се, затова е така.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Кутията с куклите за играчки е кафява, също като цвета на нацизма, а в магазина с марионетки, може да има всякакви кукли, играчки, не само кафяви и ги използват, за да манипулират хората, всеки може да попадне в този магазин, но дали може да се измъкне някога, не знам, може и да може.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленски е кукла от магазина за играчки, той е контролирана марионетка, без да подозира, защото могат да контролират мислите и действията на хората дистанционно, без никой да подозира това , дори и самия субект под контрол, затова трябва да го разкарате!

60

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен63. Не така. Просто шемета от дрисбг толкова може. Едно изречение не може да формулира

59

Анонимен

преди 8 месеца

Я стига, не можете да си разделите порциите от алчност, това е проблема, а не Лукойл!

58

АМИ ПРАВИЛНО

преди 8 месеца

БОКО Е НА ХРАНИЛКА ТАМ У ЛУКОЙЛ.....ЗАКРИВАЙ!!!!!

57

Кск

преди 8 месеца

Страните от западна Европа си купуват руски втечнен газ и това явно не е проблем за тях... Лицемерието е пълно а плужеците от сглобката са по ниски от тревата и каквото им кажат господарите им изпълняват безпрекословно...

56

Лагрестин

преди 8 месеца

До АтмаджаЕ да,ама българинът винаги е бил по-голям американец от американеца,европеец от европееца,турчин от турчина и руснак от руснака.С други думи-нагажда се и се престарава,само за да се хареса и да получи потупване по рамото.Само че получава по-скоро презрение,понеже никой свестен човек не уважава продажниците и предателите.

55

Атмаджа

преди 8 месеца

На кой му пука какво казва "Политико"?България да си гледа интереса.Американците налагат санкции на Русия и в същото време купуват ядрено гориво от тях.Наясно сме с тези номера.

54

Анонимен

преди 8 месеца

"Суровият петрол, внасян въз основа на тези дерогации, не трябва да бъде равен или под 60 долара за барел", гласи отговорът на ЕС. -> Според поверителни митнически данни, с които "Политико" се е запознал, от август до октомври България е внасяла руски суров петрол на цени, по-високи от допустимите." Ами щом от ЕС са разрешили да се внася на по-високи цени ,защо България да е виновна .Не стига че са спазени "указанията" на ЕС ,а и недоволни :)))

53

Анонимен

преди 8 месеца

Големите бият и ограбват малките, като в училище :)

52

До до а стига

преди 8 месеца

Да разбирам ли,че сте съгласен да плащате повече за всяка стока или услуга,която зависи от цената на бензина?Ще коментирате ли ,,забавянето" на доставката на платени преди време изтребители?