21

До 21

преди 4 месеца

Там в САЩ може но тук в Европа неможе защото тук лапите са много повече и трябват пари от данъци

20

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам за какви регулации става дума като във САЩ може да си купиш къща за няколко милиона като я платиш в КЕШ с една чанта пари в брой.Просто се дрънкат празни приказки. Който иска да пере си пере и не му пука. СКО швейцарците искат да си стрелят в краката то никой няма да им пречи.А банките се промених там щото американците така искаха.Сега вземаш торбата с кешаеицата и заминаваш за САЩ. Там се пере май добре.

19

Цар Делян Шишиман

преди 4 месеца

Добре, признавам си, за "неострите" дето още не са разбрали - аз съм валията на Дунавския Вилает на Османската Империя!

18

Анонимен

преди 4 месеца

За богатите все се намират някакви вратички. Примери - много.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Не съм чул и видял богат човек и корпорация да си плаща данъци, има много вратички примерно както тук е популярно декларират, че са на загуба и толкоз.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Разбиха мита за швейцарските банки и от това отново ще пострада Европа! Сега вече паричните потоци са се преместили към новите банкови крепости в арабския свят! И някой тръгнал да мисли на боко парите - ми те отдавна са при арабелите, още когато игра танца със сабята.

15

Рендету

преди 4 месеца

Леля им Краварска и ненаситна, чудят се откъде и кого да ограбят по света! Под Мотото "Демокрация" инициираха Граждански и Етнически войни, Преврати, откровенни Войни под фалшиви предлози, като "Колбата", която размахваше Колин Пауъл в ООН, уж било химическо оръжие, Милиони невини жертви по целия свят, сега и парите са решили да "конфискуват" щото очевАдно и "печатницата" им прегря, 35 Трилиона долара, ей, безумна сума! Щатите са най големия П/////разит в човешката история!

14

Знае ли са

преди 4 месеца

Супер, за това ли нашите айдуци още отдавна прехвълриха всичко при арабите? Знаели са

13

Минимум още3 години

преди 4 месеца

Няма стане скоро това нещо. Доста мошета ще попречат.

12

Обективен

преди 4 месеца

Магнитското прасе дали ще лъсне на трапезата?

11

Дедо Мъдон

преди 4 месеца

И сеги квостаа с тава дека *** нокрадух/ И пепетията нема ли а мъ спасеват?

10

На всяко прасе

преди 4 месеца

му идва Коледата. КРУХ!

9

Анонимен

преди 4 месеца

ОПГ пп-дб-дпс не харесват това

8

Швейцареца

преди 4 месеца

Чудесно сега някой ще провери ри паричните потоци от БеГето

7

Анонимен

преди 4 месеца

Ох, сега като плъзнат едни списъци подобни на тези от Панамагейт!

6

И какво следва за

преди 4 месеца

нас?Нищо!Преди години Германия беше платила и получила от Швейцария дискове със записи на банкови сметки и собствениците им,между които е имало БГ юнаци и ни даде безплатно копия.И какво?Дарените ни дискове изчезнаха.После-Панамските досиета,от които извадиха 1-2 бушона (Баневи) и какво?Нищо! В банковите тайни са имената и сумите,"спестени" от властимащи,начиная от червените куфарчета,минавайки през "приватизацията", завършвайки с корупт-комисионерите.Трябва да разследват себе си.

5

ДеБъ ПеПе

преди 4 месеца

Ния не са даваме!

4

Айдеее

преди 4 месеца

Боко изгоре.

3

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Нищо няма да видим. Който има незаконни пари има хиляда начина да ги укрие. А нашите таарикати отдавана са си изпрали парите. Правиш хотел или дискотека и чрез тях може да изпереш милиони. Хотела празен, две нощувки на вечер, той пише двеста нощувки и ето ти начин как се перат пари. В дискотеката още по лесно. Кой ще ти брои клиентите.Никой не може да ги хване. По точно никой не иска да ги хване, че перат пари.

2

Анонимен

преди 4 месеца

не знам за какво е създадена но живеят по добре от нас. българските пари там ги знаят всички освен българите. онази минцифайка нали разказа пред карбовски че дискове ни пращали ала бала. ама *** му е по лесно да цъка ракижос и амвети и да се прави на мъж пред блока пред това да се бори за достоен живот.