11

Анонимен

преди 5 месеца

В качеството на какви може да дойдат от село в град и с преместваеми конструкции да седят на неулегурирани имоти и да си продават плодове и зеленчуци и да пият с полицията и бизнеса трябва да ги търпи? Терзиев това и ти ли ще го допускаш?

10

Зелената

преди 5 месеца

Енергия и климатичните промени са най-голямата измама на 21век. Това е машина за кражба на милиарди и съсипване на икономики. Няма нито едно доказателство за промяна в нивата на СО2 предизвикано от човека. Обратното - много по високи нива на СО2 е имало в праисторическо време когато не е имало хора и това се съчетава с бурно развитие на живота. Всички тия перки на генераторите като им свърши срока на годност ги заравят в земята защото не се рециклират. Абсолютни крадци и мошеници.

9

Стойте рибарници

преди 5 месеца

СТРОЙТЕ ПОКРИТИ РИБАРНИЦИ И ОРАНЖЕРИИ ОВРЕМЕ !!!!!!!! тияРушляци ще гръмнат Запорожката АЕЦ и ще анулират Риболова и Туризма по Черноморието !!!!!!! Те освен да Рушат и грабят, ЗА ДРУГО НЕ ГИ БИВА !!!!!!!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Къде сте сега бе, зелените??? За построяването магистралата толкова ревете, а за морската фауна дреме ли ви??? То със сигурност ще се отрази много негативно на всичко живо в морето. Или вие само по поръчка и според потока на парите врякате....

7

Анонимен

преди 5 месеца

Точно там са риболовните полета. Тия ще закрият цял, един експортно ориентиран отрасъл. Барбуна който нашите туристи поръчват в Гърция е на 90% български

6

Абдал

преди 5 месеца

Вятърните мелници са вятър работа!

5

Black Sea

преди 5 месеца

То в Северно море е пълно с такива съоръжения ама не съм видял някой да реве че няма риба. А трафика на кораби и огромен. А нашите пишман рибари се затюхкали. Апропо, ходиха ли пред руското посолство да реват що руснаците думкат ракети и снаряди в черно море? Или взривовете не оказват влияние на рибите?

4

Галин Костов

преди 5 месеца

Най-голямата простотия която могат да направят ЙЕС-МЕНите на Посолството е да допуснат морето на север от Калиакра да се превърне в гора от грозни и безполезни ветрогенератори. Пейзаж от лудницата! Какво ли не няма да се измисли за да може господа мафиотите да изперат парите от наркотици!?

3

Я па я..!

преди 5 месеца

Според мен това е добре за риболова. Рибите ще идват да видят какво е това , дето се върти.

2

Стоян

преди 5 месеца

Пак някой наш човек ще ни продава ел. енергия на тройна цена. Концесия 30 години. Не може ли да ги направи държавата? Очаквам утре и въздуха да дадете на концесия. Не сте се сетили, че ползваме и слънчева светлина да измислите и за това данък.

1

обективен

преди 5 месеца

Наистина ще я затрият тази държава и народ !!!Само сопите може да я спасят и нищо друго !!!