7

Я па ти..

преди 5 месеца

До родител 1 Това за кокошарника не е вярно. Детето ходи на училище. Как ще остане живо през зимата в кокошарника ? Ще има по медиите Не очакван обрат.

6

да им дадат,

преди 5 месеца

нека да имат . като стане хляба 20 кинта , а млякото 9 лева , все едно не са им дали, а взели . добре е че обгрижват и мигранти . палестинчетата имат нужди . да учат език и да хранят инвалидите от войните , да помагат и като болногледачи . един памперс не всеки може да си смени .

5

Гошенцето

преди 5 месеца

До АнонименЕ аз пък живея в Трондхайм вече над 15 години и пределно ясно ми е цялата им социална система, особенно с отношението към децата. Прекрасно е отношението, но за родители който са мнооого бавни, каквито са повечето тук де /включая и теб парцалев :)/.

4

Анонимен

преди 5 месеца

До Гошенцето Ми по 4 месеца служебно съм в Стокхолм и Копенхаген. Служебно!!! Нещо за което ти, парцалев, може само да си мечтаеш!

3

Гошенцето

преди 5 месеца

До ТезиТи някога бедно, задръстено и ограничено същество бил ли си в скандинавието да знаеш как е там. ХАХАХА, Съмнявам са, че си ходил по далече от външния си клозет в село Горно нанадолнище ;)

2

Тези

преди 5 месеца

са най-паразитното съсловие! Що не отидат в Скандинавието да видят какво значи социални работници? За толкова работа - толкова пари!

1

родител

преди 5 месеца

Дете живее 1 год. в кокошарник , а социалните реват за заплата !!! И стотинка не заслужавате !!! Цялата агенция да се закрие !!