45

Анонимен

преди 5 месеца

А защо изобщо трябва да се появява дете , след като никой не го иска ? Майка му не го иска , баща му не го иска , пастрока му не го иска . Каква е логиката ? Аз ли нещо не схващам ? Живеем във времената ,в които е най - лесно , евтино и достъпно да се предпазиш от деца , които не искаш да имаш и въпреки това се множат . Егати парадокса !

44

от северозападО

преди 5 месеца

До Анонимен 49: А ти къде живееш, бе интелигентниО? Кажи къде си, може па да ти дойдеме на гости!!

43

Анонимен

преди 5 месеца

В Северозапада живеят пълни оли го френи, болшинството са тъ паци-русофили, които "допускали" цяла година, че детето преувеличава.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Този трябва да го заключат във същия кокошарник, в който са държали детето за поне 5 години. Да няма дрехи и да го хранят с угризки. А между другото защо майката на детето не е подсъдима? Тя да не би да не е знаела какво се случва?

41

Анонимен

преди 5 месеца

Исках да кажа по-гадни

40

Анонимен

преди 5 месеца

роднините, при които е преместено детето дали не са недоразвити като родителите, проучени ли са?... не останаха нормални хора... а "родителите" ще бъдат ли наказани някак?

39

@44

преди 5 месеца

В Ютюб. И не не вярвам. Така че, защо да вярвам на теб?

38

@43

преди 5 месеца

Ха! Ти наистина ли вярваш на всичко във фейса!

37

@42

преди 5 месеца

Странно, в интернет има достатъчно кратки клипове на частни дарители инфлуенсъри, които купуват за бездомни наем на стая в мотел. Не съм видял никой да отказва(макар че, едва ли съм успял да прегледам всички клипове)покрив над главата, въпреки че действително има право да откаже.

36

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 40 Забравяш какво беше казал Рейгън по този въпрос - "Такива хора има къде да бъдат настанени, но те сами са избрали този начин на живот и според нашите закони никой няма право да пречи на избора им." И намен не ми харесв дгледам клошари по улиците, но и нашите закони не разрешават насилственото им въдворяване в изоставени, но годни за живеене сгради в провинцията, защото те самите искат да са в големите градове.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Кога най-после ще се гласува от Парламента решение да се издирват бащите на такива деца и на тях също да им се търси отговорност? От къде накъде някои жени ще превръщат статуса на самотната майкав професия, благодарение на която десетилетия наред живеят като готованки с парите от нашите данъци?

34

Анонимен

преди 5 месеца

Пак е имало покрив над главата. В сащ и това нямат, а са направо бездомници на улицата. Нищо, почти сме ги настигнали в това отношение.

33

Това е безобразие

преди 5 месеца

Но защо ние трябва да бъдем отговорни за потомството на тази майка и защо от нашия джоб се взимат средства за отглеждането на това дете? Колко пъти да повтаряме, че има ситуации, заради които е НАЛОЖИТЕЛНО ВРЪЩАНЕТО НА МЯРКАТА, НАРЕЧЕНА ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД. Щом е била достатъчно здрава, за да създаде дете, ще работи за да го храни и издържа! Ако е некадърна да гледа дете, то ще бъде настанено в социален дом, но щом има живи родители, те да плащат издръжката му там!

32

Анонимен

преди 5 месеца

важното е, че за някои хора има хотели и правителствени бази на държавни разноски

31

Анонимен

преди 5 месеца

Дете и стар човек, никога не лъжат !!

30

Анонимен

преди 5 месеца

Е те колко деца от този етнос се отглеждат така... Ама нали беше голям проблем , Истанбулската конвенция да се приеме в БГ...Сега щяхме да ги взимаме тези деца от рано и като не израстнат сред сънародниците си от гетото , може и да ги интегрираме реално!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Онзи с ник Емигрант е ненормален и обижда коментиращите.Лъха огромна злоба от него.Не знам защо не го триете.Този човек трябва да се лекува.Миналата година тук в коментарите пишеше как мрази българите и България.Защо го толерирате тоя?!

28

Анонимен

преди 5 месеца

А "майката"?Що за родител трябва да си,за да допуснеш всичко това?

27

Анонимен

преди 5 месеца

1 години спали от училището. То си личи какво е отношението към детето .Сега да ги проверят всичките в училището.

26

Общ работник

преди 5 месеца

А вие какви сте, че ще поставяте под съмнение културните особености на етноса, към който принадлежат гореописаните биологични единици?