11

До 8

преди 5 месеца

Смях се на глас. 'лично слушаш евреите'??? Говориш перфектно иврит и идват да ти говорят на ушенце ли? :))) по-скоро ще повярвам, че пред вас чака санитарка с инжекция и усмирителна риза

10

Анонимен

преди 5 месеца

Газа е колкото София, но получава пари от 46 мюсюлмански държави, вкл. Пакистан и Турция. 22 от тия държави са арабски, 400млн население. Само 3месечния доход на шейха на Катар е колкото целия бюджет на София за една година, за саудитците да не говорим. Шефът на Хамас живее в хотел 'четири сезона' в Доха и плаща 14.000 долара НОЩУВКА! Могат да си позволят да купят всяка медия по света и половината правителства, и всъщност го правят доста успешно.

9

Анонимен

преди 5 месеца

До 2 Бляя бляяя фантазиите на червенопитека :)) Двете армия са там и те чакат. Ако имаш нещо против може да отидеш да им кажеш :)) Клоун единственият без влияние си ти.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Газа е колкото София. Грубо казано, но е така. Тия евреите от години лично ги слушам да пускат слухове, че били с най-силната армия в света и се биели сами срещу всички, а се оказа, че с един град като София не могат да се оправят. И то град който постоянно е бил под техен контрол от всички страни, даже и откъм морето и не могат да си внесат оръжия каквито могат да си позволят евреите.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Много манипулативно се пишат такива заглавия и такива изказвания. Израел едва ли не бил нападнат! Чакайте, Израел без причина стреляше по Ливан и Сирия едва преди седмици!!! Вие какво очаквате, че близките на убитите от израелските удари няма да искат възмездие ли???

6

пияница мистик

преди 5 месеца

Израел е най-великата държава на света. Като я нападнат започва да воюва обикновено с всички съседни държави, най-малко 5-6, пряко или косвено участващи във войната. Винаги побеждава. Отделно най-големият пазар на диаманти в света, в Лондон се държи от евреи. Най-голямото лоби в САЩ е еврейско. Едни от най-великите учени в света са евреи, не ме карайте да ги изброявам, че са много. Е как да не я уважаваш тази нация? Арабелите ли да харесвам? Дето за тях Аллax е смисъла на живота

5

999

преди 5 месеца

Ако прочетете ,,История на евреите" от издателство Шалом ще констатирате,че евреите са били приемани като равни в държавите-приемници,но по -късно са репресирани и прогонвани .А ако прочетете как загива Хазарският каганат ще разберете и защо.Мантрата ,,Израел отвръща на удара" отдавна не работи.

4

Българин

преди 5 месеца

Абе, калкулаторке, пак ли пропаганда преписваш и ни подвеждаш с блудкав текст в стил ал-джазира? На 6-ти Откомври бе тихо и мирно по всички граници. На 7-ми Хамас зверски нападнаха Израел, на 8-ми Хизбалла се включиха от север. Заклаха над хиляда, отвлекоха над 200. Две терористични организации, проксита на Иран, атакуват ежедневно цивилни бебета, деца, старци, жени и мъже. Израел ги защитава и заслужено отвръща на удара.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Само Израел и САЩ не спазват препоръките от ООН. Значи трябва ад се изключат от тази организация и двете.

2

До 1

преди 5 месеца

Врели-некипели рано-рано не ми се четяха. Какво пълно унищожение. Исрел чака един месец самолетоносач да дойде чак от Австралия. Че толкова им бяха топките за една Газзе. САЩ губят влияние и подкрепа заради тях и вече не искат да застават безусловно зад решенията им. Дали са им срок до нова година. Никаква не можаха да я свършат, освен избитите жени и деца. С една газза и Хамас не могат да се справят, ти отиде в Иран и Русия. Слез на земята.

1

Анонимен

преди 5 месеца

искямистите иран и комунистите русия изядоха здрав перфах в газа. Нямат отговор на ситуацията. Седят безпомощно и джафкат. Обърка се плана да дестабилизират целия район и сега унижението е пълно и там. След Украйна.