7

мю фен

преди 5 месеца

Аз скоро ви казах, че Реал са най-добри и няма кой да ги бие, тук се скъсаха да ми пишат минуси. Колкото до Ман Юнайтед, те са слаби след Фърги и от 2013 г. носят само разочарования, макар оттам да минаха успешни треньори и добри играчи. Това обаче не означава, че ще стана фен на Сити, Пул или кой да е. Но понеже мисля с главата си, един въпрос не ми дава мира-защо големите хора начело на отбора 10 г. не си дават труд да оправят нещата, имат пари и власт. И др. отбори са се влачили, но са бедни.

6

Алооо Елкеее

преди 5 месеца

Галатасарай не продължава, заради помоща на Байерн, а защото победи Манчестър на тяхното легло и направи равен в Турция, ай се ограмоти малко...

5

тука е пълно

преди 5 месеца

със сектанти! Манчо Юнака отдааавна не са това, което бяха, жива мъка са за гледане и само някакъв зверски късмет ги бута още в първенството. А навън са истинска трагедия. Играят около нивото на Людогорец

4

Анонимен

преди 5 месеца

Байерн са много зле, едно на мъка. Борнемут ги отнесоха тези с 3:0, а който е гледал мача помни и 2 отменени гола за Борнемут.

3

Анонимен

преди 5 месеца

На гледаме мачове!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ами Юнайтед бяха най-слабият отбор в групата реално. Откъм футболисти и бюджет отстъпват значително на турският шампион което се видя и на терена - загубиха с 2:3 в Англия и се добраха до 3:3 в Истанбул. За мен е изненада че Галатасарай не отнесе тия копенхген с по две тройки двата мача..

1

Осман

преди 5 месеца

Жалко за Галатасарай че не успяха да се класират на второ място за сметка на тези нещacтници копенхаген. Имат страхотен отбор и можеше да спечелят дори ШЛ. Пожелавам им успех в ЛЕ :)))