13

Неутрални=про-Хамас

преди 5 месеца

По отношение на Истината, Правдата и Бог няма неутрална позиция "ничия земя" ,особено по време на война е явно, очевидно кои са на страната на злия дявол, вършейки нечестивите му дела( лъжа, клевета, неправда, користолюбие, пожелание окупация, кражба на чужди земи, корупция, отвличания,убийства, извращения, изнасилвания, педофилия,умишлени убийства, кланета, войни геноцид идолопоклонство антисемитизъм от ислямските терористи като ПА, ООН, Иран,Турция Русия срещу Израел Украйна Армения

12

ООН= (Про)терористи

преди 5 месеца

Всички ООН про-палестинци вкл.ва про-терористи съучастници на престъпленията на ислямските арабски терористи лъжливо наричани Палестинци незаконни окупатори, какъвто народ и език няма, а само незаконно легализирани от 2005 и подкупвани с милиони от ООН ислямски престъпници срещу човечеството, снабдявани с хуманитарни помощи гориво оръжия от ООН про-терористи вместо осъдени Лъжливият мир на ООН е в полза полза на ислямските терористи за прикритие и продължат с престъпните им дела както досега

11

следвамехронологията

преди 5 месеца

Приетата резолюция е мощна демонстрация на световното единство за прекратяване на геноцида, осъществяван от Израел срещу палестинския народ. Резолюцията показа пълната изолация на Пиндостан и Израел от посоката на развитие на международните отношения.

10

да...

преди 5 месеца

Евреите са гонени в цял свят, като се почне от Римляните, Египтяните, Германия, но не само. Само и само да ги махнат от Европа всички европейски държави включителни и САЩ се заемат да им намерят територия за да си създадт държава. Но аз съм сигурен, че рано или късно и от там ще ги изгонят.

9

Анонимен

преди 5 месеца

утре резолюция на ООН ще иска приемане на ЛГБТ и БЛМ в конституцията на балканджиите защото уронват 'правата' им

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тя тази резолюция е едно правно нищо, но пък е политическо послание да спрат да се избиват. Нито Хамас ще спрат да изстрелват ракети, нито Израел ще си изтегли армията, нито някой ще освободи заложниците.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Съвсем правилно сме се въздържали. Не ни е работа да се месим в чужди войни и да подпомагаме терористи, защото после не можем да се отървем от прииждащи араби. Нито пък ни е работа да овластяваме Израел. Въпросът е защо обаче не гласувахме така и за Украйна и Русия. Това ни засяга още по-пряко.

6

селянин

преди 5 месеца

а бре и язе си падам ного по една комшийка ама така ме отряза че три годин нема да се сетим за жена хи хи хи

5

баба мара

преди 5 месеца

а за украина няма ли какво е това лицемерие

4

Анонимен

преди 5 месеца

Ние вечно сме от страната на гaдния и губещия, няма изненади. Цял свят заклейми този ужасяващ геноцид, но ние се гърчим като дъждовен чер-вей на слънце. Калпава позиция. *** е, че и нормалните хора ще си платят за подлостта на политичетата ни.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Отвратително от наша стран, въздържал се!? Това неправителство да си ходи, начело с неминистърпредседателя си!

2

Така е ..

преди 5 месеца

Резолюция на ООН иска и хуманно прекратяване на войната в Украйна , но Путин не вдява.

1

Анонимен

преди 5 месеца

България е гласувала с "въздържал се", по други медии го пише.