47

Еко меко

преди 4 месеца

Всичко върви по план, ще превърнат Газа в територия невъзможна за обитаване от хора.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Всички държави в света, вкл. Израел, са за създаване на палестинска държава. Само че палестинците искат унищожаване на Израел и изколване на немюсюлманите в близкия изток. Затова нямат държава. Всички резолюции на ООН от 47' досега включват единствено и само едновременно ДВЕ държави в Палестина - една за израелци и една за араби.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Позицията на Русия е да праща ислямски чеченски главорези на 'братята' си в Украйна, да посреща делегации на терористи от Хамас, които колят невинни жени и бебета като подарък за путин, да подкрепят лъжите на мънкедонците, да насърчават нова сръбска война на балканите, да остави 'съюзника си' Армения на геноцид.

44

Малко за политика

преди 4 месеца

Позицията на Русия винаги е била ясна: мир ще има тогава, когато се създаде независима палестинска държава. Позицията на САЩ също е ясна: винаги подкрепят Израел, каквото и да върши, дори то да може да се определи като "държавен трероризъм". Както е в случая.

43

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

Така ще издавят и израелските заложници, а след това ще обвинят Хамас. Пита се кой е терористът всъщност.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Въобще не му се обяснявайте на путинския troll. Целият свят видя как Хамас официално посети Москва и после за подарък на рождения ден на Путин, точно на 7.10, започна война в близкия изток, за да отклони вниманието от Украйна. Вие същите пуснахте чеченски главорези да убиват 'братския' ви християнски народ, обявихте българите за неприятели; нарочно създавате проблеми с македонците и азбуката, измислихте молдовска нация и насърчавате сърбите да започнат още една кървава война на балканите.

41

До цици

преди 4 месеца

Я си скрий руските пропаганди, нещо*астник и ***. Точно същите теории развиваше вашия руски представител в ООН, как щяло да стане солено за земеделие. Толкова сте плоски. Сякаш тунелите с бетон и ракети много помагаха на земеделието. Даже Гугъл транслейт не знаеш как се ползва, униЧтожит си казвайте в Москва, не в български форум.

40

Анонимен

преди 4 месеца

До ceci_ 15 000 евреи живееха до 2006-та в Газа. Те се занимавах със земеделие, оранжерии и хранеха почти цялата ивица, като част се изнасяше и към останалата част от страната. След депортирането им , всички обработваеми земи останаха за арабите, оранжерии, какпово напояване, всичко. Една година по-късно всичко това беше иншщожено и разграбено. За какво земеделие говорите ? Арабите в Газа не могат дда работят, те разчитат на парите от ООН и езинственото ,което умеят е да убиват .

39

Анонимен

преди 4 месеца

Израел изнася открит урок на Европа как се интегрират ядрените физици на Меркел Без плюшени мечета.

38

ceci_

преди 4 месеца

Т.е. Израел не само уничтожава сградите, но и земята, защото ще е засолят и нищо няма да расте там. Пълно уничтожение.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Палестина, скъпи неграмотници, е географската територия, включваща ЦЯЛАТА държава Йордания, Южна Сирия, Газа, Западния Бряг и Израел. В Сирия има 500.000 палестинци, в Ливан са 1 млн., в Йордания са 70% от населението, в Израел са 2млн., в газа -2.3млн и още 3млн в западния бряг. Отделно в Европа има още 1млн, най вече я скандинавските държави, имат и паспорти. Та, кое е 'последната' палестинска земя, не разбрах? И кой прави атентатите в Швеция, знаете ли? Не са евреите, иранците или афганите.

36

Бай Иван

преди 4 месеца

Проблемът с исляма се решава по този начин, не с меченца, прегръдки и социални помощи ;) !!!!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Защо има арабомани ли? Защото у нас е пълно с евтини ку*рвет*ини, които само щракат с пръсти на гьобеци и гледат турски сериали. Защото това е отдавна мюсюлманска държава, с някакви остатъци на социализъм, християни няма, а предимно хейтъри и неудачници. Лицемерието е национална черта вече, никой никога не е протестирал срещу 600.000 избити в Сирия или срещу 300.000 избити в Йемен. Никога! И в Патагония да стане конфликт, те си знаят Русия и САЩ. Ей затова.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Израел си намери повод да изгони палестинците и от последното им късче земя. :( Тези са по-жестоки и от хонителя си - мустакатия чичко.

33

аноним

преди 4 месеца

И защо никой не говори за престъпленията от 7.10-а осъждат тия,които се борят за своето оцеляване!!!!

32

Българин

преди 4 месеца

Браво! Хамас отсякоха израелската ръка протегната 15 години за мир и носеща работа, медицина и смиление. Цивилните цвилиха от удоволсвие, раздаваха баклави и танцуваха върху труповете на бебета, деца, старци, жени и мъже. Над 1000 клаха, гориха, изнасилиха. Над 200 отвлякоха. Сега циврят. ХАК ДА ИМ Е!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Ще убият и заложниците.То беше ясно,че всичко е за територията на палестинците.Защо не го направиха веднага,а избиха толкова невинни деца?Какво общо имаха децата със Хамас?Ужас!

30

Менгеле

преди 4 месеца

А защо с вода ? Трябва да пуснат газ - ефектът ще бъде светкавичен - всичкото Хамас ще излезе от дупките си и ще ги чакат с картечницата пред нея ! Поне евреите знаят отлично какво е огън и как се използва той за хора ! Изпитали са го на собствен гръб!

29

Проверете

преди 4 месеца

Проверете в гугъл родословното дърво на популярните изверги, които са убивали хора "хуманно", без куршуми.Дори само имената на техните родители, дядовци, а после жена, деца, трябва да ви накарат да се усъмните в някои неща, а отделно и цялата логика на случващото се и какво последва

28

Хайде

преди 4 месеца

сега този който накара Хамас да нападне толкова жестоко и варварски Израел, да им бере греха, както казва народът!