8

Анонимен

преди 4 месеца

А защо те карат за къща строена през седемдесетте да вадиш удостоверения за търпимост. Преди 50 г. Законодателството е било друго и как така плащаш данък на общината за земята и сградата всичко го пише в нотариалния акт, но понеже няма днешните документи те изнудват да събираш хиляди документи и да плащаш за да ти дадат този за търпимост въпреки, че е минал половин век. Чудят се за какво пари да събират.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Естествено, всички чиновници къде влагат крадени те пари според вас.

6

До Пенсионер

преди 4 месеца

Имало е в парламента,Хора с по десет апартамента!пп: Иначе щеше да отнесеш плувката, дедо реститутин.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, че не приеха повишаване на данък сгради сега, защото щеше да бъде нереално восок при падащи цени на имотите през следващите две години.

4

нали ви казах

преди 4 месеца

винаги става така,каквото каже народа,не се е родил управник,който ще накара българите да плащат данък,ако някой се опита само за две минути няма да е жив,диваците ще го убият с камъни,такива са им традициите,пещерняци,сър

3

Пенсионер

преди 4 месеца

Браво. Имало е честни и умни хора в парламента.Не приемайте и 500-те лева при внос на кола.Попълвана на бюджета по този начин е изнудване.Това го няма никъде в Европа.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Докато не падне главата на Асен Василев няма да се оправим, догодина превнесена рецесия ама двойна на ЕС, глупендера е заложил огромен растеж!

1

морски

преди 4 месеца

Много правилно! По брега има хиляди незаконни пристройки, надстройки и т.н. За тях се плаща 0% данък. Защо не ги събарят?!