1183

Ха ха ха

преди 5 месеца

До Слава на Иситната... Ама верно че Трети Украински Фронт освобождава България от фашизнма и ТОВА което събарят нашите празноглавци е паметник на загиналите украински войници ... Военните части съставени от руската част на СССР минават през Полша и Чехия ... през България минават Украйнските части ... Ахахаха. И аз си мислех че подкрепяме Украйна . А пък сега им събаряме паметника ... Объркана работа с нашите безмозъчни управници .... Че даже и "руски" паметник го изкараха, ббалъците.

1182

Дедо Поп

преди 5 месеца

Бреей колко антикомунисти имало в България... НаправУ да сА чуди човек къде изчезнаха над 5 милиона комуниста от бай Тошово време, още толкова доносници, активни борци, доброволни сътрудници и симпатизанти на партията майка БКП дето буквално наводняваха площадите по време на манифестациите, вееха до припадък червените знамена и пееха с прегракнали гласове руски революционни песни и се кълняха че обичат Русия и мразят САЩ. Сега всички СТАНАХА ОБРАТНИ и вече обичали САЩ а мразели Русия. Слуги сър!

1181

Слава на Иситната

преди 5 месеца

Аз не разбрах, какъв е толкова проблем а с паметника на "Трети украински фронт"!?Нали подкрепяме Украйна!

1180

Анонимен

преди 5 месеца

Някой да нарича някого варварин, показва, че е нямал въобще уважение към него, а напротив само прикрита омраза. Поради какво ли. Може би, че редовната казашка конница и армейски части са разбити от нас и Иван Колев, чийто паметник е поруган от тях, че първите им патриарси са българи:Григорий, Цамблак Киприян, Дамян, че са получили книги и просвета пак от нас, че волжките българи разбиват монголците при жигольовските височини и помагат на руските княжества да възстановят войските си след разгрома

1179

Анонимен

преди 5 месеца

Ей, това на Трандафор Босев е много свежо: "Външно министерство да обясни на г-жа Захарова, че това не е разрушаване на паметника, а "специална реставрационна операция", а по отношение на настъпланието на нацизма у нас, да я попита "Къде е Навални?".

1178

Анонимен

преди 5 месеца

Захарова размахва пръст и заплашва. А нашето МВнР привика ли Митрофанова? Да не се свиват и мълчат. В противен случай изглеждаме мнооого зависими от Русия.

1177

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова малка територия - толкова много овце! И сега какво - махнаха паметника и ще настъпи невиждано благоденствие и просперитет! Надей се стадо! Освен да мрази, без да знае защо племето друго не може!

1176

redordead

преди 5 месеца

варварство е да нападаш чужда държава, а тези, които наричаш варвари са ти дали език, писменос,т, култура и религия...

1175

ами

преди 5 месеца

Големи ербапи тука бре,страшни демократи,анти комунисти...въобще по големи от т.нар. запад,както се казва "по вярващ от Папата".Възмущавате се на "грозният паметник" на хората,които са спрели нашествието на мустакатият чичко,но маст.убирате от кеф на паметника на америк.летци,които са бомбардирали домовете на половин София,на вашите родители, баби...и после се чудите защо някой ви нарича "нацисти"

1174

Анонимен

преди 5 месеца

сега разбирам защо лошото образование и нисшата семейна среда е създала евроатлантиците ами като толкова ви кефи запада биите си камшиците

1173

Анонимен

преди 5 месеца

ердоган идва с 6 млн феса

1172

Анонимен

преди 5 месеца

До откровено ти знаеш ли че русите наричат ВОВА молодец

1171

Анонимен

преди 5 месеца

Мен ме "кефи" неподправената простота, съчетана с липса на всякаква представа за събитията довели до издигането на този мономент, в самодоволно-селяндурския образ на "героят", застанал на преден план, с вдигнат високо среден пръст. Слава на съвременния несретник!

1170

откровено

преди 5 месеца

С нечовешката си политика путин ме накара да намразя Русия.

1169

художника

преди 5 месеца

На г-жа Захарова да обясня, че ген.Луков не е краен, а безкраен националист. Негов е подвига, при който останал сам с оръдията и няколко местни овчаря спира сръбската армия при Кюстендил. Уплашените социалисти тогава убеждават войската да отстъпи към София и там да посрещнат сърбите.

1168

Анонимен

преди 5 месеца

До А, то България Скоро ще плащаме за ток и горива по друга тарифа. Нататък ни чакат дълги години плащане по всички възможни направления, където ще зависим по някакъв начин от Русия. На посолството си плащаме отдавна и продължаваме жестоко да плащаме до днес и за напред - пример, F-16, допотопните Страйкъри и т.н. ...

1167

Анонимен

преди 5 месеца

ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ ВИЕ СЕ ИЗЗРОДИ

1166

Анонимен

преди 5 месеца

ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ ВИЕ СЕ *** И НАЙ-ДОБРЕ СЕ ИЗБИЙТЕ ПОМЕЖДУ СИ И ОТЪРВЕТЕ СВЕТА ОТ ВАС!

1165

Анонимен

преди 5 месеца

До Я пак,че не разбрах Как да разбереш, като проооост и тъъъп краварски подлизурко?!?

1164

Анонимен

преди 5 месеца

гледах в Русия в гората един изоставен почивен комплекс много стари,по-нови в най новат имаше зали с пиано във всяка от тях,и си стояха никой не ги беше окрал това се нарича хуманизъм ,култура