94

Анонимен

преди 5 месеца

Бла бла бла.Какво като контролираме по добре границата. ще ги изловим, ще фги стреляме ако я пресекат или как? Австрийците са лицемери. Ако започнем твърдо да действаме, щени разсипят по правата на човека. Да ги събитаме по лагери не е решение. Правим гета които все по трудно ще охраняваме. И въобще не е много ясно колко е вярно това че през нас минава по голям поток отколкото през италия, албания и пр. Все пак сме с малка граница спрямо дируги държави.

93

чичо

преди 5 месеца

Помните ли-прехода започна с мутри и мафиоти и ще завърши с тях"-казано от един престъпник с име Радев.А в прехода участваха и тия които не искаха.Е,как другите да гледат на нас,като самият ни президент,ни превърна в нация от мутри и мафиоти.

92

Зоран за дръжавата

преди 5 месеца

За България и Румъния вратите винаги ще бъдат затворени. В провинция Дакия и провинция Тракия Римската империя е изпращала на изгнание провинили се чиновници. Сега е същото на изток Европа е забравена....

91

Анонимен

преди 5 месеца

Защото сте наивни крадци и крадете собствената си държава и народ,мислите само за Украйна а не за българите ,гадове къв Шенген кви 5 лева

90

Нео

преди 5 месеца

За мен е странно, че това го прави държава-пералня на Кремъл. ЕС има бъдеще, само ако спре с двуличието и двойните стандарти.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Как да изгонят прасето и тикквата като те ги насадиха?! Ние не можем да разберем че имаме прасе и тикква само защото сатаните от ЕС искат да ги имаме. Те са се сработили доста добре, така че да си прикриват игрите и корупционните схеми едни на други. Ние искаме България да се оправи...като я направихме част от най-корупмираната организация в света.

88

Австриец

преди 5 месеца

Слугата трябва периодично да получава ритници, за да си знае мястото.

87

Анонимен

преди 5 месеца

До 114 Какво пък сечено може да ти прави сърбия?

86

Анонимен

преди 5 месеца

Защото според Австрия, великата защитница на евроатлантическите ценности и унищожителка на паметниците на злия комунизъм (България), е едно гето и толкоз. Българските политици са жалки предатели и разбойници на постове и *** обущата на силните на деня, т.е. и те са "НАТО, ЕС, ценности и т.н.". Пълни невежи. Унгария и Сърбия сега ни правят сечено затова, че се канихме да им наложим 20 евро на мвч - пълна ***. Това се отмени, но те продължават да ни правят сечено. Умни ли сме а ?

85

акуд68

преди 5 месеца

това забавяне ще увеличи драстично и наново влиянието на Русия в България и може в даден момент всичко да е пагубно което е постигнато до момента но ЕС джендърите са много тарикати и големи аристократи :)

84

Джоко

преди 5 месеца

До Анонимен 110. Тези измислени 20 лв ги махнаха , защото се оказа . че няма будали , които да ги плащат.

83

Анонимен

преди 5 месеца

А на тъпоумните ни, много умни политици, не им ли хрумна, че единственото нещо , което накара австрийците да направят компромис и да ни допуснат до въздушния шенген в кавички е махането на таксата от 20 лв при доставките от РУСКИ ГАЗ КЪМ Австрия....и какво означава това?!!!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 5 месеца

Къв Шенген с тия корумпета Боко и Прасчо веее?!?Трябва да ви изгонят от ЕС

81

крундел

преди 5 месеца

др0гаре,австрийците са "ваши" т.е. работят за каузата на бункерният ви император, коя министърка от австрия е руска *** сега?иначе имат за какво да се хванат при нас:камчия;лукойл;резидент решетников;пета колона и четирихилядници;служби за сигурност пълни с русор0би;слагаме и нидерландия, която ще загуби част от парите от каргото, заради гръцките пристанища и картината става пълна.

80

toti

преди 5 месеца

Тия си правят подигравка с нас,но ще си ядат френското сирене и ще им пратим един влак с мигранти да се хванат за палците

79

Анонимен

преди 5 месеца

Бopбa мeжgy nocoлcтвaтa...

78

Анонимен

преди 5 месеца

Защото Австрия са 16 република на Руския еврейски съюз

77

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

С Делян Магнитски и Винету начело на държавата сме доста нааглички да искаме да влизаме в Шенген. Ама доста, много, улгра, мега нааглички сме. Само че при Австро Унгария такива балкански тарикатлъци не минават, защото ни знаят номерата.

76

Тимофеев

преди 5 месеца

Защото Румъния и България са последните дупки на кавала.И с Шенген и без Шенген ще си останат същите най бедни и зависими държавички.

75

Русия

преди 5 месеца

Щот на управляват кинефити на ПОСОЛСТВОТО