77

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Лапсус ама ка иначе, още как лапсус и то мног пъти!

76

сиромах

преди 4 месеца

И тоя кухо88глав човек е с претенции да ръководи как да живее целият останал свят?Ако така продължава нищо чудно да започне трета ядрена война то на тоя хич не му дреме защото той самият си дреме както си може!А какво да кажем за бръмбарите ,които следват това същество?Изглежда те не са по нагоре в мисленето си

75

Геронтопедия

преди 4 месеца

В САЩ на всеки четири години се провежда конкурс "Най-смешният дядо на Америка". Победителят става Президент за следващите четири години. Титлата не се връчва повече от два последователни пъти.

74

Анонимен

преди 5 месеца

До анонимен *** И твоята глава може да бъде изрязана от някой ятаган ,както е тръгнало .

73

Анонимен

преди 5 месеца

Май не само Симпсън, ами и *** 2 е пророчески......Адмирал Бенсън като президент Бенсън..... Леле, леле. Страх да те хване. Разбира се, не е редно на се подиграваш на стар човек.

72

-+-

преди 5 месеца

Какъв лапсус деменцията става опасен за целия свят. Да го махат ,че виж се е оСр_ал ,докато се здрависва със зеления Дух .

71

Анонимен

преди 5 месеца

На това не се казва лапсус, а възрастови проблеми. В Америка няма ли нормални 50-60 макс 70 годишни за президенти. Не може някакви старци да се борят за този пост.

70

ДО БАЙДЪН

преди 5 месеца

Байдън , Сина ти УБИ 100 000 000 човека . Ковид 19 в Украйна . Знам че САЩ няма как да го съдят това копелеце в Нюрмберг 2 . но трябва да има Нов Президент на САЩ .

69

българин

преди 5 месеца

Този човек,Знае ли по всяко време на денонощието,кой е? И къде се намира в момента? Не мисля!-:(((( Америка е Пълен РЕЗИЛ с Тоя!

68

Анонимен

преди 5 месеца

Този лапсус издава патологичен лъжец! Никога не казва истината, за да не изглежда глупав.

67

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв лапсус? Това са симптоми на деменция.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв точно лапсус може да е? Какво друго е искал да каже с израза "My father"? Може би "My brother", но това не е лапсус а изперкване, да объркаш баща си с брат си. А това че е забравил от какво е умрял сина му е най малкото, той не можа да се сети кое е момичето което стоеше до него... Беше внучка му.

65

Христо Христов

преди 5 месеца

Че то 95% от атлантиците са си про'с'таци и си му ръкопляскат.

64

мдаа

преди 5 месеца

Сигурно не е лесно, но защо го тикат пак да е президент? Явно защото е дементирал старец и е кукла на конци.

63

Анонимен

преди 5 месеца

В това време Зеленски е бил при Криси и е пропуснал да се присъедини.

62

Анонимен

преди 5 месеца

И що да е лапсус бе, щом човека не е присъствал на атаките, значи е оцелял от тях.

61

мафиот

преди 5 месеца

Малумно!

60

JERRY VASSILATOS

преди 5 месеца

СЪР БАЙДЪН Е НУММЕРОС ЕНАС...МИЦОТАКИС И БАЙДЪН ЩЕ СРИНАТ ТУРЦИЯ ДО ПРОСЕШКА МИЛОСТИНЯ..ЗА РУСИЯ НЯМАМ МНЕНИЕ ...НО ИТЕ МОЖЕ ДА ЯЕ БОЙ, АКОС АЩ НАЙТИНА СЕ РАЗДВИЖАТ КАКТО ТРЯНВА..НА РУСКИТЕ ГАЛОШШИ ЩЕ ИМС Е ВИЕ СВЯТ ОТ БОМБИ И БОЙ..И ЩЕ ИМ ОСТАНЕ САМО ПОСЛЕДНОТО СПАСЕНИЕ = ДА ПУСНАТ СВЯТ РЪЖДАСЯАЛ АТОМ, ЗАЩОТО ПО КОНВЕНЦИОНАЛЕН ПЪТ ЩЕ БЪДАТ СМАЗАНИ ПРОСТО...АКО САЩ СЕ ВЪЗБУДИ КАКТО ТРЯБВА ДА ВОДИ ВОЙНА .

59

Тъп соросоид

преди 5 месеца

А сега напишете за компенсация още 20 статии, че Путин е болен едновременно от рак, паркинсон и алцхамер, но всъщност това не е Путин защото Путин умря преди 3 месеца, а е един от седемте му двойника от КГБ.

58

ДОЛНЮ

преди 5 месеца

ЯВНО НА СРЕЩАТА СЪС ЗЕЛЮ ОСВЕН БЕЛО СА ВЗЕЛИ ХАЛ.ЮЦ.ИОГЕНИ ТИП LSD....ДА ГИ ПРИБИРАТ ЗВАМИНЦАТА В НЯКОЕ ГНЕЗДО НАД КОЕТО ЛЕТЯТ КУКОВИЦИ...