203

Анонимен

преди 5 месеца

Наскоро Р. Кенеди младши каза, че са загинали над 500 000 украински войници

202

Ха-ха

преди 5 месеца

То щото украинците обявяват своите загуби. Интересна информация се промъкна наскоро и то от Украйна-1.5 млн украински загуби общо убити/ранени. Като се има предвид обичайното съотношение между двете категории, убитите украинци са между 300 и 500хиляди,тоест и да са равни жертвите, руската армия е много по-голяма, както и мобилизационния потенциал.

201

Анонимен

преди 5 месеца

да бе не вярвам, той путин ги праща там за мир, така казаха в другата статия.

200

ясно като 2+2

преди 5 месеца

Абсолютно нормално поведение за гангстерска терористична банда.Крие се кой учатства и да не бъде разпознат като мъртвец.

199

Боби

преди 5 месеца

Знаете ли колко "ГЛУПОСТИ" до тук открих в тази статия? Полка воюва в Запорожието а се оказва по данни от интернет бие украинците в Донецка област. Всички военни по принцип извършват ротация някакво време на първа линия след това в тила да може да се измие изпере и да се обади на роднини от място което е малко или много сигурно. Всеки в армията има приятели които ще съобщят на роднините за смъртта или изчезването на военния. Загубите трудно ще скриеш в интернет века. Да няма обща реална информац

198

Анонимен

преди 5 месеца

Еми свършили са белите москвичи, какво друго да правят рушНаците? Китай не смогва да им произведе москветата спямо темпа на умиращите оррки.

197

До До Служил

преди 5 месеца

Прочети до края бе аланкоолу, ако си прочел прочети още веднъж мнооого бавно и мноого внимателно, ако отново не вдянеш здраве да е.

196

Тъжен

преди 5 месеца

Аз като чета коментарите, които се леят в подкрепа на "братска" Русия разбирам защо сме на този хал! И както се казва - всеки народ заслужава съдбата си. Бих призовал всички драскачи да се запишат доброволци за "Великата" Руска империя, за да помогнат на другая путин да "освободи" поробените украинци!!! От сърце Ви моля да се запишете.....

195

Сатир

преди 5 месеца

Руснаците са го закъсали откъм техника. По рано били доставяли мобилни крематориуми, сега направи си сам. Зле са Руснаците, много зле! Ако не вярвате питайте Зелю!?

194

ссс

преди 5 месеца

Тази статия в посолството ли е писана????

193

Анонимен

преди 5 месеца

Чудно защо само в България и в Сърбия можеш да чуеш такива подобни коментари каквито правят българите в тоя сайт. Никъде другаде не смятат Русия за нещо изключително, за нещо свръхспециално, за нещо величествено. Всъщност не е чудно де! Ако ги нямаше тия ненужни паметници които сега ги бутат и ако учебниците ни по История не бяха писани от подмазвачи на Русия, сега щяхме да бъдем богата европейска държава, а не най-бедната и най-корумпираната.

192

До Служил

преди 5 месеца

Абе служил си, ама преди това да те бяха научили да четеш в училище!Ти прочете ли, че става въпрос за лични вещи на убити и ранени!!! Които се унищожават за да не бъдат пратени на близките, за да не стане ясно от сега колко са избитите!

191

Мда

преди 5 месеца

Истинските проблемите за Путин ще започнат с края на войната! Когато стотици хиляди за които сега твърдят, че им е забранено да се свързват с роднините си от съображения за сигурност, изобщо не се върнат из фронте! Те вате нките търпят, търпят, ама като им кипне стават революции!

190

Служил

преди 5 месеца

Аз когато служих в казармата на всички ни вземаха документите и ни ги връщаха при уволнение, ползването на мобилни телефони беше забранено. Искам да вметна, че служих в БА в мирно време, така че ринемането на документи и телефони по време на служба не е нещо необичайно. Отноно скриването на данни за съжаление това е военна практика във всеки военен конфликт.

189

Анонимен

преди 5 месеца

Някой написал, че някой на някого казал, че трябва да направи нещо...общо взето това е статията! Иначе да, собствените жертви се крият при всеки конфликт, както руснаците, така украинците, израелците, американците и т.н. Не виждам новина тук...

188

Анонимен

преди 5 месеца

Путин, като раздели Украйна да не забрави да построи стена, като Берлинската .Тъй де , за да не бягат украинците от западна Украйна към по добрия живот при Путин

187

Анонимен

преди 5 месеца

По голяма хумореска от тази не бях челЕвроатлантоците вече се чудят как да ни промит мозъците щото и най тъпия разбра че го правят на луд.

186

Анонимен

преди 5 месеца

Най много се лъже ПРЕДИ избори, ПО ВРЕМЕ на война и СЛЕД лов! Ото фон Бисмарк

185

Анонимен

преди 5 месеца

e то е нормално за тях, и през втората светован война на 10 човека една пушка ... живота на обикновеният жител и там, както при нас не струва 5 стотинки за управляващия елит ...

184

Анонимен

преди 5 месеца

На оня му казали за "ранени и мъртви" обаче в заглавието се озовали само мъртви? Ама няма нужда да се стеснявате, ние сме глууупави и вярваме на всяка измислица, която публикувате тука. Пишете още, пишете повече хуморески от тези