16

Стенли

преди 4 месеца

Ние да не сме чаршафите че да не пием алкохол и водата вреди ако я прекалиш който има здравословни проблеми да се въздържа

15

Анонимен

преди 4 месеца

Време е алкохола да бъде забранен, но понеже бизнеса е доходоносен не го закачат, а иначе са много загрижени за хората уж.

14

Анонимен

преди 4 месеца

На мен алкохолът ми съсипа живота.Пиех умерено по една-две бири или чаша вино два пъти седмично. Но на една Нова година изпих няколко ракии и то беше от най-скъпите,не е била менте.Но получих панкреатит възпаление на панкреаса. И оттогава съм на много строга диета.Тая диета пък ми се отрази негативно на други органи и сега чакам скоро да умра. Дори едно напиване може да е фатално.А даже и не бях изпил повече от 300-400 ракия.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Браво!

12

Анонимен

преди 4 месеца

В България 80% от мъжете са алкохолици. В моят вход всичките са такива. На работата е същата история.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, алкохолни петна, довечера като се натаралянкате в 21ч някой от вас да вземе един лист и да започне да пише таблицата за умножение, която се учи във 2-ри клас. Вижте дали ще може да я напишете цялата и се вижте колко сте жалки.

10

Анонимен

преди 4 месеца

това е доста срещана реакция след употреба на алкохол + препаратиране и те удря където си поиска

9

Анонимен

преди 4 месеца

Парцуцаджиите и ракиджиите са психично болни хора - живота с тях е ад, постоянни скандали, побои и престъпления. Сега си измислят версии, някакви измишльотини, че една певица милионер нямала пари да си купи марково питие и пиела неща правени от отпадъци. Не ви казвам да отивате на лекар защото много от лекарите в България са също алкохолици.

8

Смел Гибсов

преди 4 месеца

Арна мома е била ...

7

До 7:

преди 4 месеца

Един медицински факт, който много хора не искат да приемат. Всеки, който пие алкохол редовно е алкохолик. Дори да пиеш само петък и събота вечер редовно това е алкохолизъм. Това, което ти наричаш "алкохолик" е по-сериозна степен на заболяването. След като не си алкохолик, защо просто не оставиш пиенето напълно - не го оставаш защото не можеш поради алкохолна зависимост.

6

tcvetcho

преди 4 месеца

въпреки писанията, че алкохола е увредил черния дроб на младата певица и тя е починала на 36 год. е ясно, че това не е истинската причина за смъртта и, а само предпоставка да се случи. Всъщност отдавна е ясно , че новите вируси поразяват уязвимите хора и много често ги убиват и вероятно това се е случило и с тази трагично загинала млада певица!

5

Анонимен

преди 4 месеца

До ПиячИма има зависи какво е пила.Когато тъканта на черният дроб почне да некрозира черният дроб спира да работи. Ония там варят алкохол от всякакви отпадъци и въобще не го пречистват. Тва че вечерно време пиеш две-три чашки и се наричаш пияч не означава че няма алкохолици които закусват с 200 грама на екс. Имах познат който пиеше яко от 13 годишен. На 30 докторите му казаха " спри или умираш" Е тая явно не им е повярвала.Или местния шаман и е казал че като се изкъпе ще и мине спина

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ако беше само заради алкохола и наркотици, в България живи хора нямаше да остане.

3

Анонимен

преди 4 месеца

до 1 Зозо, и наркотиците + чашката не прощават, кравар. Спри да се друсаш, че си заминаваш и ти скоро.

2

Пияч

преди 4 месеца

Аха, значи алкохолът е САМО виновен, а не и наркотиците които взимаше с него? Айде беее???? Аз не съм чувал алкохолик да умира на 36 години.

1

...

преди 4 месеца

Коя да е зависимост не прощава! Това си е битка независимо дали става въпрос за алкохол, лекарства, наркотици, игри или хазарт!