42

Анонимен

преди 4 месеца

Аз.,пък виним служителя, че само малко го е резнал по ръката, а не му е теглил качествен бой.

41

Малко за политика

преди 5 месеца

Евроатлантизмът става все по-агресивна идеология. Днес събарят паметници, утре ще горят книги, а след това?

40

Стига глупости

преди 5 месеца

До Анонимен 43: Браво бе. И защо да го убиват Свиленски? Евронацизъм ли ще правим тук.

39

Ха сега де?

преди 5 месеца

В заглавието "Депутати от БСП се биели около Паметника на Съветската армия", а в статията цитират Корнелия Нинова: ""В момента пред Паметника на съветската армия бият депутати". Не е едно и също нали? А'вторката пак е объркала г'раматиката.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Язък, че не са го убили

37

Анонимен

преди 5 месеца

Територията Политически Клондайк вече се напълни с политически циркови шатри. Осигурено е бъдещето на политическите ни клоуни от всички, ама от ВСИЧКИ партии, без изклчение. Цирк, Цирк, цирк и нищоправене.

36

Иван Иванов

преди 5 месеца

Болна от сифилис *** съм аз. Бръщолевя си глупости заради всички венерически болести които прихванах от другарите в еднополовите ни оргии по стар комунистически обичай. Не ми обръщайте внимание, болна съм вече.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Нинова, що не отидеш да ги наплескаш тия дето бутат паметника? Покажи, че не си просто мъж в пола!

34

нужда

преди 5 месеца

Свиленски няма ли тоалетна в дома си та ще ходи по строителни площадки Дано е здрав отзад.

33

Анонимен

преди 5 месеца

В тая държава няма ли тротил?

32

Иван Иванов

преди 5 месеца

ДЕМОНТАЖА НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ Е ПОСЕГАТЕЛСТВО ВЪРХУ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ КРАВАРСКАТА ДЪРЖАВА И БЪЛГАРСКИТЕ И СЛУГИ ИЗДИГНАЛИ ПАМЕТНИК НА АМЕРИКАНСКИТЕ И АНГЛИИСКИТЕ ЛЕТЦИ ИЗБИЛИ ХИЛЯДИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ ПРИ БЕЗСМИСЛЕНИТЕ СИ БОМБАРДИРОВКИ НАД МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ НА СОФИЯ, ПЕРНИК, ВАРНА, БУРГАС, МОНТАНА ВИДИН И ДРУГИ ГРАДОВЕ И СЕЛА В БЪЛГАРИЯ.

31

Така

преди 5 месеца

Защо подкрепи ПП, Нинова? Защо подкрепи Радев, който доведе ПП, Киро и Кокоро мошениците да ни грабят? Поемете си кръста.

30

Така

преди 5 месеца

Карат се помежду си да ни заблудят. Всъщност всички са част от БКП. Не може да го скриете.

29

Така

преди 5 месеца

Всички сте част от Сглобката. Побъркахте България. Само да напомня - Нинова въдвори Радев, Радев доведе ПП, ПП се гушнаха с ДБ и ИТН и БСП, а накрая ГЕРБ и ДПС се гушнаха с ГЕРБ. ВСИЧКИИИИИИ сте част от задкулисната комунистическа Сглобка, която ни кради и граби всекидневно.

28

Изумен

преди 5 месеца

Aми какви са тия комунисти? Защо не си носят калашника? Как ще борят фашистите и нацистите? Едно време бяха на всеки километър. Сега са в изтрезвителното.

27

Крундел

преди 5 месеца

казвах аз - взривяване и вадене на метала за вторични, а чакъла и бетона - пълнене на дупки, тамън нямаше да има подобни циркове...

26

tutankamon

преди 5 месеца

не ми пипайте пирамидите...

25

Радослав

преди 5 месеца

А дупедата и какво майка си търси там, а не е на работното си място? Нещо дисциплинарно наказание, самоотлъчка, дисциплинарно уволнение? Я си виж шепата избиратели? 2% от населението гласува за столетницата, значи никой не ви иска фалоса на Масква! Като ви е толкова скъп платете си демонтажа, товарете го на камион и си го карайте в Масква, ама преди това си го и платете защото е строен с пари на поробените българи! Крайно време беше фалоса на Масква да се премахне!

24

ъ

преди 5 месеца

Гледам тука атлантите са налазили материала, като медузи коледна София. И обясняват някакви неща от дигиталната реалност, като колко лошо било руското робство и колко и хубаво американското присъствие. То това вече всеки с малко акъл може да го сравни, но друг е въпросът - защо атлантите още не са спретнали един "протест" на място? Студено ли им е или ги е срам, че ще им дадат муцуните по телевизията?

23

Анонимен

преди 5 месеца

Необходима е борба до дупка тази жена в критическата да бъде свалена от власт и да настъпи спокойствието с г-н Ерменков, справедливия кандидат за председател на партията.