125

До анонимен келеш

преди 5 месеца

Да се изтърбуши върху главите на децата ти, умнико, ако изобщо имаш деца!

124

Анонимен

преди 5 месеца

Природата ще накаже жестоко София. Добре, че не живея там.

123

Анонимен

преди 5 месеца

иес честито за отърваването от руския слугинаж и честито за новия евроатл. слугинаж. има доста държави които не са колонии на никой и са много добре ама при нас явно проблема е в главата.

122

Психопати агресори

преди 5 месеца

Браво, няма що. Психопатични агресори от кой знае какъв етнос - защото нито един истински българин не може да намрази Русия, само башибозуците могат. Сега чакаме добрите новини - как агресорите са пострадали в срамното си дело да "демонтират" народното минало и памет за нашите спасители и не само наши - победителката над нацистите Русия.

121

Р. Радев резидент

преди 5 месеца

Баджанак, ще пратя Деската да ти усуче един мамул в Пирогов. После докладвай за настроенията на народа, аз ще докладвам в съветското посолство довечера. Хахахахаха

120

Анонимен

преди 5 месеца

Вдигнете мол, но това само ще покаже защо фашистите сте по-малки и жалки от комунистите. Докато вие мислите за пари от алчност, комунистите са идеалисти и строят паметници за паметта на душите на хората. Затова комунистите имат паметници на героите си, а фашистите имате само кебапчийници и молове.

119

Радостин

преди 5 месеца

Евроатлантиците няма да се спрат пред нищо. Вече и на Коледа почнаха да се подиграват с тая украса на еднорози и медузи...езичници

118

Анонимен

преди 5 месеца

Путин да го направи "Герой на Руската Федерация". Докато я има...

117

Хаха

преди 5 месеца

До НЕСЛУЧАЙНОСТ На теб какво точно ти направиха Елцин и Сталин, експерте по генеалогия?

116

Анонимен

преди 5 месеца

Свиленски е пострадал в неравен бой с фашистката оградата. Да му се вдигне паметник, както на съветските "воини", загинали в неравен бой с фашисткия метилов алкохол.

115

Бой се води

преди 5 месеца

Няма 2 лева за тоалетна,да съберем пари щот ще се напикае.

114

НЕСЛУЧАЙНОСТ

преди 5 месеца

Путин (Шаломов) - юдеин, Медведев (Мендел) - юдеин, Песков - юдеин, Патриарх Кирил (Гундяев) - юдеин, Елцин - юдеин, Сталин (Джугашвили) - юдеин, Ленин (юдеин), Зеленски - юдеин, Хитлер (Шикенгрубер) - юдеин, Лорер - юдеин, Паси - юдеин и.т.н. Искате ли още ? Нищо добро не сме видяли от всички тези субекти !

113

До 120

преди 5 месеца

Може да вдигнем и МОЛ или поне някоя баничарница. Да има полза от терена, а не като сега да стои задръстен с някакъв безсмислен паметник на простотията.

112

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 112 - "Ееее еми опасен е тоя паметник - да се маха веднага!!! " Но не е пострадал от паметника ,а от оградата :) Значи оградата е по-опасна ,да махат нея :))))))

111

119

преди 5 месеца

Дето са фашистите, там са и комунистите. Справка - историята. А твоята предства за фашизъм е от московкия институт и само там съществува.

110

Радослав

преди 5 месеца

До 117: съветите ни крадоха от 1944: златен резерв, сребърен фонд събран преди 1944, износ на смешни цени от васала към робовладелеца,продаваха ни стари железа които сега наследниците на инсталираните от тях национални предатели подаряват на Македония и Украйна! Герб какви са бе? Младежкото БКП! ПП-ДБ какви са бе? ДС отрочета! Пак ваши маскари! Възраждане какви са бе? Пак ваши пионки! Сърди се на съветите,че те управляват безгръбначни национални предатели!

109

До 118

преди 5 месеца

Еми ще направим един язовир на мястото на паметника на СА тогава. :)))

108

Анонимен

преди 5 месеца

Комунистите поне строят паметници за героите си. А фашистите колко паметника построиха за техните си герои? Или те само могат да рушат?

107

Анонимен

преди 5 месеца

До До 100 ... Защото има язовири бе Другарю , ако нямаше язовири от къде щеше да пиеш вода , от оная ми ли работа ? Ами твоите съпартийци къде щяха да си направят ВЕЦовете , а ?

106

Радослав

преди 5 месеца

До 110: факта, че във всяко населено място в поробена България е имало фалос на съветския поробител? Имаме повече фалоси на Масква отколкото паметници на Ботев, Левски, национални герой и владетели взети заедно и умножени по две! Я виж паметника на Левски какъв е дребен в сравнение с фалоса на Масква? Ама роба си иска наморника и не си го дава, а Унгария, Полша и Чехия се опитваха да се освободят и затова днес са десетилетия пред нас!