12

Смях

преди 5 месеца

Тоя Гунев ли е Мунев ли е какъв сън сънува.Щяли сме да сме в Шенген дори и само по въздух.Австрийците казаха и подчертаха-"статута на двете държави няма да се промени",т.е. пак си оставаме кандидати и няма да сме членове. Що се отнася до издаването на визи,така или иначе ще издаваме шенгенски визи и да не сме членове,след като скоро станат електронни,това бе съобщено преди седмици.Тоя е толкова ъп че май е от ПП няма как да е друг.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Да се отворят границите и кой къде иска там да живее в ЕС. Без даване и връщане на емигранти.:))

10

Анонимен

преди 5 месеца

От всичко става ясно, че преговори за Шенген не е имало, или поне без конкретен ангажимент. Всичко е "ще видим" и "ако слушате".

9

Анонимен

преди 5 месеца

Каква дата бре?! Това е измама- никаква дата няма да имаме! Както каза Безлов- това е западния интерес! Или се държим мъжки или... Това е Родос, тук скачай! Така е в баснята!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Ако България се съгласи с тези условия и подпише за въздушния Шенген, само от Австрия ще ни върнат 20 000 мигранти, предимно Сирийци и Афганистанци. Но този договор не е с Австрия, а вази за цял ЕС. След това по този договор и Германия ще ни върне мигранти.. и Нидерландия и Белгия.. Очаква се над 100 000 мигранти да бъдат върнати в България от цял ЕС.

7

мак

преди 5 месеца

Вече всеки си гледа интереса и границите си. Няма я солидарност, с каквато ни проглушиха ушите, когато започнаха да идват на ор.ди. И е странен оптимизъм, че няма опасност от вълна мигранти. Едните ще бъдат върнати в България, новите ще хукнат към Европа и така до безкрай.

6

Анонимен

преди 5 месеца

България ще стане коптора на мигранти и ще я обиколят с китайската стена! Няма да има излизане и влизане!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Я стига простотии и унижения. Направо да се махаме от този чиновнически съюз и да си гледаме собствения интерес. Когато трябва да си настанят бизнеса у нас са много мазни, а иначе ни имат за неандерталци.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Това дори нее интересно вече

3

Анонимен

преди 5 месеца

Няма тКъв филм стига с тая глупава дъфка

2

Да ги заплашат

преди 5 месеца

Като не ни искат в Шенген, ще влезем в Руската Федереация.

1

Анонимен

преди 5 месеца

После и за водния Шенген ли ще преговаряме?