8

ВЪЗДУШНИЯ ШЕНГЕН...

преди 5 месеца

...Е ВСЕ ПАК , КРАЧКА НАПРЕД ....ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ БАВНО!!!!

7

Нане Вуте

преди 5 месеца

Глупости на търкалета!!! Със шенген или без шенген на всяко летище ви проверяват документите!! Без значение за къде пътувате!

6

опетков

преди 5 месеца

До Анонимен Русия никога не ти е била попечител, а колонизатор. И Истинското име на империята на злото беше СССР, а не Русия, незнайко.

5

Алекс

преди 5 месеца

Въздушният Шенген е все едно да чакаш от Дядо Коледа автомобил,а той да ти подари колело.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Или Шенген като всички в ЕС, или без шенген. Стига втора ръка хора, ама ако няма шенген, без еврозона за Бг. Стига всевъзможни ходове, само и само Бг да не е с всичките права на европейска държава и без тях тя е в Европа. Поне няма да вкуси Бг от тяхната рецесия.

3

Банкетчия

преди 5 месеца

хич не е въздух под налягане , а =ясно като бял ден предупреждение какво ни готвят "приятелите" и "съюзниците". Хеле пък като влезем в еврозоната, няма да има мърдане. И офцете на село разбраха защо съсипаха индустрията ни, защо затриха енергетиката ни, здравеопазването и отбраната. За да превърнат тази райска земя в буфер за заселване на ордите от Азия, затова!!!!! АНАТЕМА!!!!!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв шенген ви гони ??? Те хората виждат как се извъртяхте против предишния си попечител Русия и знаят , че по същия начин ще предадете и следващия !

1

Анонимен

преди 5 месеца

а подводния ше е вода под налягане...демек парно :D