86

Анонимен

преди 5 месеца

Не че нещо ама с каква скорост трябва да се движиш, че да минаваш 3000 км на ден в града? Май има добавена по една нула в повече.

85

Симеон

преди 5 месеца

Жената която е написала статията погрешно е написала километрите, вместо 150- 300 км на ден е налисала 1500-3000 км на ден. Има грешка - има и прошка.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Добре дошли в капитализма. В соца ви беше добре, защото според Маркс - всеки трябваше да получава според нуждите си. Ама вече не сме по Маркс и получаваме... според приноса си. Какъв е вашият принос? Каква е тежестта ви на трудовият пазар? Ако някой иска повече - да се квалифицира и да си увеличи приноса. Иначе даром няма нищо да вземете, колкото и да се тръшкате. На който не му харесва да напуска.

83

Българ

преди 5 месеца

Спрете просто за 3 дена градския транспорт и ше ви увеличат заплатите веднага!!!

82

Анонимен

преди 5 месеца

Висшистът взима по-ниска заплана от шофьора? И по времето на соца висшистите бяха унижавани. Електротехникът с високата си заплата не можеше да разбере чертежите.

81

Анонимен

преди 5 месеца

Търсят се в Кауфланд в Монтана касиери и служители в отдели на пълно работно време със заплата 1120-1530 лева. Не гледайте само в София!

80

Анонимен

преди 5 месеца

Кой Кауфланд? В София или в село Горно Нанадолнище...

79

Анонимен

преди 5 месеца

Времето на бензина като извор и далаверите свършват. Свиквайте. Пазарна икономика На когото не му харесва, има и други професии. Пък и Терминал 2.

78

Анонимен

преди 5 месеца

В МETRO, чистачките са с 250 лв повече. От Кауфланд

77

Анонимен

преди 5 месеца

В Кауфланд , чистачката е на същата заплата и с часове. Но няма светофари и тръпката на шофьора на кръстовищата.

76

???

преди 5 месеца

Цитат: Ще започнете на около 1800 лв., ще имате около 150 часа извънреден труд +++ Работните дни в България са 248-249, като махнем 20 дни платен отпуск и 5-6 дни болнични в годината, остават средно по 148-149 работни часа в месеца. Излиза, че шофьорите работят още толкова всеки месец

75

Анонимен

преди 5 месеца

До ГЕРЕН, щом е толкова зле да отидат да работят нещо друго. Освен да въртят волана сигурно могат да правят още нещо .... или само толкова?

74

Аз

преди 5 месеца

До Мутрите - то пише но ти явно не четеш - сега е приет бюджета и КТД изтича след 4 дни. Затова сега се започва с протестите. Мутрите не можете ли да четете?

73

ГЕРЕН

преди 5 месеца

А В БУРГАС Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ. ТОРМОЗ ИНЗВЪРЕДНИ ЧАСОВЕ БОЛ И ЗАПЛАТИ ПО 850 ЛЕВА. И ПЕНСИОНЕРИ БОЛ. МЪЧАТ СЕ ГОРКИТЕ. МЪКА МЪКА И ТЕРОР. И ПОСЛЕ КАКТО НИ НАПРАВИ ТУЛУПЧО МАМИН. НАЙ БЕДНИ НАЙ БОЛНИ И НАЙ БЪРЖЕ ОТИВАЩИ СЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ. А ТЕ СЪС БАНКОВИ СМЕТКИ В СТОТИЦИ МИЛИОНИ.

72

Мутрите

преди 5 месеца

Чудно кат точно сега при новият кмет започнаха протести,явно някой събутира и притиска новият кмет и командата му.

71

българина

преди 5 месеца

важното е да сме най бедни, не го забравяйте това, преди 1989 статута в ссср беше мнооого по друг и всички са наясно с този факт. Сегашния статута в ес съшо е ясен, и това е факт. От 2007, 16 г и следващите 116 ще същото, никой няма да ни чака или разреши. Винаги има последни и ние сме абонирани за това място, докато не изчезнем демографски

70

Анонимен

преди 5 месеца

Заплатите мизерни, но за сметка на това символа на корупцията в държавата иска да ни става премиер.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Мили шофьори трябва да протестирате пред дома на Фандъкова. Тя Ви е определила заплатите и не само това, тя и общинския съвет от ГЕРБ и ВМРО са глсували бюджета за догодина за 2024 година. Там трябва да протестирате. Не пред новия кмет ,който е с вързани ръце.

68

Анонимен

преди 5 месеца

И какво общо има Днеков с шофьорите от София,на които заплатите са им дадени и определени от ГЕРБ и ВМРО. Освен това бюджета за догодина в община София ,пак е гласуван от ГЕРБ и ВМРО. Няма ли някой да им го обясни и каже това на хората? Новия кмет за 2025 година ще гласувя бюджет заедно с новия Общински Съвет, който не работи защото не е гласуван председател и пак заради ГЕРБ, БСП, ВМРО, ДПС, Възраждане и ИТН.

67

Анонимен

преди 5 месеца

Как ще протестират пред кмет ,който не им е определял заплатите и бюджета на София за догодина? ГЕРБ им е определил всичко. Да си протестират пред Фандъкова, ГЕРБ и ВМРО.