38

maca

преди 4 месеца

На баба им хвърчилото, вчера влизах в НАП и има само каруци за продан. Къде се продават, на скрит търг може би видим за определени хора?!

37

Анонимен

преди 4 месеца

Кокорчо пак се е напънал да пълни бюджета, гробници със свалени двигатели и ошушкани били луксозни, журналистите знаете ли кои са луксозните марки и кои премиум, примерно луксозни са лаборгини, астон мартин и подобни, това тук са премуми някакви 3-та употреба.

36

Интересно

преди 4 месеца

Интересно как луксозни коли задръстват паркингите а на сайта на НАП само гробници се продават. Къде ги продават, под масата???

35

бам

преди 4 месеца

Затова правете като Семерджиев. Бягате от мястото на проишествието или спирането, след няколко часа като ви хванат, казвате че сте се напили/надрусали след това а не преди каране. Чиста работа. ***..л..о..у..мна държава.

34

анонимен

преди 4 месеца

В конституцията пише, че частната собственост е неприкосновена, но тогава когато с тази частна собственост застрашаваш живота на другите или го отнемаш, то тогава автомобила с който се извършва престъплението в ръцете на извършителя се третира като опасно оръжие и се налага да бъде отнет.

33

бургашкия лукс ,

преди 4 месеца

напълно оправдано задавя от лигите им прочитащите друго градци . новите бсп кметове оглеждат сега 2 пъти повече територии за управляване от предходните избори . големите тежки джипове са предимство за феодалните селски кметове . защо нап бургас не дава за скрап колите на трафикантите, дилърите, далавераджиитеи убииците . защо . за някакви 400-500 бона ще си съдерат накъсаното време работно за да си увеличат боноса , а убитите на улицата няма да се върнат .

32

авраам

преди 4 месеца

Има ли това в друга държава

31

Анонимен

преди 4 месеца

Това т.нар. "отнемане" нарушава конституцията, там пише да ви информирам, че частната собственост е неприкосновенна, сега пак България ще я съдят в Страсбург.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Имам познат, който ходи до кръчмата да пие с един опел вектра 2001-ва производство. Хич не му дреме.

29

анонимен

преди 4 месеца

Най-накрая да се предприеме нещо наистина разумно в тази държава.

28

Бай Спас

преди 4 месеца

В събота много се напих в хоремага и колелото ми го няма. Не знам дали съм го забравил някъде, дали КАТ са ми го отнели или други са ми го откраднали. Давам 5лв за достоверна информация. Марка Балкан, черно, мъжко, с две липсващи спици отпред.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Абе смешни журналистчета защо сте качили снимка на шоурум за коли...

26

Анонимен

преди 4 месеца

До лисабон, кои българи са бедни? Явно са богати други :) В България има достатъчно богати и е нормално да има хора, които притежават скъпи коли. В действителност през последните 5 години автопарка генерално се поднови. И не само това, дори се разрасна. така че... българите са бедни само по форуми! В действителност(хеле пък във ФБ) всички се праскат за големите богаташи :)

25

Анонимен

преди 4 месеца

Пак ни взеха за канарчета. Търгове...да не би да сме в САЩ ??? Като че ли не знаем къде ще отидат тия скъпи возила....при аверите, любовниците, баджанаците, кумовете, сватовете, балдъзите, етървите, и т.н. Все наши хора....

24

лисабон

преди 4 месеца

Значи българките били бедни пък карат само луксозни коли за по 100-200 хиляди евро !??

23

А защо снимката

преди 4 месеца

е от шоурум на един от търговците на автомобили в България?!?!?

22

Хитрите със парите -

преди 4 месеца

--- са под ЗАКОНДАТЕЛЕН ЧАДЪР ! Отървават се всички които дават на лизинги и разни големци на които им карат лимузините и разни големи собственици на фирми ( всякакви ) --примерно на такси под лизинг не можеш да му вземеш колата която струва 62 000 във магазина --но това са най-дребните !

21

Батката

преди 4 месеца

Ситроен и лукс... като Бойко и Интелигентност.. несъвместими неща хахаха

20

пияница мистик

преди 4 месеца

Сега след малко, като се събуди копи/пейста на ДНЕС-а ще дойде новината за започналото разрушаване на MOЧA :)))

19

Алекс

преди 4 месеца

Тези коли до обикновени хора няма да стигнат.Всичко ще се разпредели на наши хора на цени по-ниски от пазарните.