10

Анонимен

преди 5 месеца

Изкупувам по 1 лев апартаменти в София преди войната. Бягайте на село.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Пак лобистите от картелите на бизнесандрешковците искат да не плащат данъци. Искат да живеят в комунизъм. Европа не понася вече тези тарикати то България, а ние още ги търпим. Много са богати в ресторанта, но просят от държавата пари.

8

Така

преди 5 месеца

По-голям корпоративен данък значи по-малко конкуренция. Искат да убият икономиката. Още една лява политика. Спусната от левите комунистически елити в САЩ.

7

До 4 патриот

преди 5 месеца

Не си прав! До скоро имахме премиер спортист. До къде го докарахме?! Сега Орбан скръцна със зъби за таксата за руския газ и тия двамата съоправляващите се огънаха като вейки. Тия двамата не са българи. И Левски и Ботев сигурно вече са по корем. А на нашите пишман бизнесмени и пари да им даваш, ако ги наречеш данък няма да ги вземат. Тия не разбраха ли, че хранилката е опоскана. За да получиш, първо трябва да дадеш. Но, като имам предвид комунистическото ченгесарско потекло на повечето, не вярвам

6

Анонимен

преди 5 месеца

Спешно ама те и сега не плащат данъци, примерно Била България поне 10 години се води все на загуба!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Не са определили що е то съществена дейност. Има много субсидирани съществено дейности и много свръхпечеливщи съществени дейности!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв минимален данък ги тресе тия. Оня ококорения едвам е скърпил бюджет на измамата, а те да им се намаля данъка.

3

Патриот

преди 5 месеца

Как може държавата да пропадне до толкова, че учен да и е премиер? Учените са слаби и нерешителни. Премиер трябва да е човек, занимавал се активно със спорт. За да го следват младите. Така се прави държава!

2

Да се помни

преди 5 месеца

Канадски учени са открили, че когато в едно заглавие се натрупат много "к" и "р" и даже и като започва с "к" и "р", и то накрая става един голям ЧEП, ама с "к" и с "р".

1

Анонимен

преди 5 месеца

Те в посолството ако отидат по-голяма полза ще има