35

Армагедон

преди 4 месеца

Ха,настина става интересно!

34

1212

преди 4 месеца

Абе какво се радвате бе, няква база са построили, чудо голямо, това значи война, никой не иска война, само някакви умопобъркани които имат някой лев и си мислят че са някой. Започне ли 3 СВ няма тоя няма оня всички на фронта ако въобще има фронт де. Ще бъдете като украинците и руснаците в окопите.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Това заглавие с ИИ-то ли го писахте, или сте с естествения си интелект? Или вече няма правила даже в българския език? " ... е в действие..." с бъдеща дата.

32

ТАЙНАТА Война ??????

преди 4 месеца

РУМЕН РАЛЧЕВ Червеният Мултак Шеф на Тамплиери за България цитат:"Казвам Ви че масоните са Шотландия (Католици) а Англия(протестанти) са абсолютно никой"............... Цитат от ТВ Алфа на Волен Сидеров:"Кога ние в съюз с Римокатолицизма най-после изцяло ще унищожихме протестанството".......Ние сме Червените ПОЛЯЦИ на Христо Стоичков,Александър Йорданов,Константин Тренчев ....БЪЛГАРИ НЯМА............ДАНЦИГ са БЯЛО-ЧЕРНИ католически АРАБОФОБИ от Йерусалим преименувани на ПРОТЕСТАНТИ

31

Алекс

преди 4 месеца

Финладия и Швеция в НАТО.Нова US база в близост до Калининград.Примката около врата на Мечката се затяга.КГБ Жужето е "велик стратег".Може би най-бездарния ръководител в руската история.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Нова цел за руските ракети. Честито на Пановете!

29

БОЙ БОЙ БОЙ

преди 4 месеца

По тъпите рашки.

28

fgs

преди 4 месеца

До Семки HooliganТака е... цялото НАТО си изсипа каквото имаше за "победата" на Украйна... и връщането на границите и към 1991...ако останат с излаз на Черно море ще викат ура

27

( :О_О: )

преди 4 месеца

Другари русофили, що така нещо посърнахте? Стана време за лягане, нали?

26

Иде война стягай се!

преди 4 месеца

ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА !

25

Анонимен

преди 4 месеца

Путиланско царство се отлага!

24

СВО

преди 4 месеца

Путин получи от всичко, повече!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Бензинустанцията с ракети си вкара голям автогол. Сега да не стане само така, че Финландия, Полша и Украйна да я ИЗЛУЗЯТ изодзадзе?

22

Притеснен

преди 4 месеца

А България как се подготвя за потенциална "военна операция" от Русия?

21

г-л Румен Радев НАТО

преди 4 месеца

На нос Шабла ще изкопаем силузи за балистични ракети с ядрени бойни глави. Пък после да ни напада който иска.

20

Анонимен

преди 4 месеца

В Северна и Южна Америка няма руски войници! Само шпиони!

19

НА МЯСТОТО НА ЛУКОЙЛ

преди 4 месеца

ЩЕ НАПРАВИМ ВЕЛИКОЛЕПНА ВОЕННА БАЗА НА НАТО - С ЧУДЕСЕН ИЗГЛЕД НА ИЗТОК, ОТКЪДЕТО ПОСТОЯННО ИДВАТ ЗАПЛАХИТЕ ЗА ДРЕВНА БЪЛГАРИЯ....

18

Семки Hooligan

преди 4 месеца

Аз това, което успях да видя е, че Финландците и Поляците са настръхнали от военната агресия на Русия в Украйна и се въоръжават до зъби. Финландците са практически готови за много сериозна война и са напълно подготвени. Също и Поляците. А те клетите руснаци с една малка Украйна не можаха да се справят, какво остава за цяло НАТО, дето се въоръжава до зъби и е в бойна готовност. Нема шанс бате. Русия единственото, което може е да бомби ядра, за друго просто няма шанс.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е събирателен образ на Хуни, Араби, Вандали, Монголи, Османлии! Пропуснах ли някой?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ами с такива приятни съседи какво да правят хората?То е като при нас да имаш беден роднина или семейство ромей за комшии!