91

Анонимен

преди 6 месеца

Празна вербалистика! Никакво послание!

90

Пак по опорката?

преди 6 месеца

До абе къде е батко?: Гледай новините. Путин съвсем скоро беше на посещение в ОАЕ и Саудитска Арабия и го посрещнаха с почести (за разлика от президентът на Германия, който чака час на стълбата на самолета). Това за бункера си го извадил с копи/пейст, но няма кой да му повярва. Измисли нещо друго.

89

Малко за политика

преди 6 месеца

Прави предсказания и оценки, но по опорните точки. САЩ щял да ни помогне да влезем в Шенген. И защо му е на САЩ да прави подобно нещо? Да ни вкара в НАТО - да. Беше в техен интерес. Но да ни вкара в Шенгенската зона - никак. .. А колкото до икономическите оценки, там са пълни спекулации. Да, Русия произвежда оръжие, което отива на фронта, но САЩ също произвежда оръжие за фронта. Защо това да е проблем за Русия, а не е проблем за САЩ? Икономиката и не е на военни релси, нищо друго не е спряно.

88

!!!

преди 6 месеца

Евроатлантическите ястреби и пропагандисти,в последно време заприличаха на мокри кокошки и се чудят какво да правят,ако Северноатлантическият алианс и хранилките им вече не съществуват. Може да си спомнят фразата на Остап Бендер за леда и съдебните заседатели.

87

абе къде е батко?

преди 6 месеца

А къде е издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца - Вова бункерския "смелчага" ?Защо го е страх да си показва качените на токчета крачета извън бункера?

86

????

преди 6 месеца

Този кавал до кога ще размахва лайномета? Капитулацията на фашистка Украйна е неизбежна, както и свързването на Приднестровието с Крим и цяла Русия по сухоземен коридор.

85

Dabe

преди 6 месеца

Такива като тоя да вземат да млъкнат ,защото "евроатлантизма " ,"либеращината" и НПО -тата приключиха.Холандия,Унгария,Италия,Словакия вече се управляват от националисти ,догодина на евроизборите Урсули,Шолцове с 15% одобрение губят после чичо Тръмп печели вече даже CNN показват че води с поне 5% ,а той най вероятно води реално с над 10%. Такива мишки като тоя оня Тагаренко,Плювну, грозната Бети-Михайлова ще видят по стълбовете.

84

Анонимен

преди 6 месеца

България трябва да изпраща оръжие на Русия, а не на фашистка Украйна!

83

Христо Христов

преди 6 месеца

Какво ревете про'с'таци неграмотни? ВИЕ гласувахте 12 години за Тиквата и този, а на 2 Април 85% за евроатлантическото правителство на Денков и Тагарев.

82

Христо Христов

преди 6 месеца

Tоз го виждам как ще укрепва брега на Белене с кал и наноси от Дунава... Заслужено.

81

Той

преди 6 месеца

Жалки същества.

80

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо такова, бегом с костюмчето в окопа!

79

Анонимен

преди 6 месеца

Нашите пропагандатори - тоя, Тагаренко, Плевнята, Керемидата и още двама-трима леко започват в паника да изпадат, че идва видов ден.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна отдавна е разпродадена. Мислете за България, че и нас на там ни тласката, в ръцете на Блек Рок.

77

Пази Боже

преди 6 месеца

Това ... от коя канализация изплува.

76

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ за нищо няма да ни помогнат. И пази Боже да не почнат да помагат-вижте как помогнаха на Европа само-по-зле европа не е била от втората световна.

75

До наивниците нямат

преди 6 месеца

Не само, че децата виждат, те и от запада вече с половин уста признаха поражението.

74

Бай Дрън

преди 6 месеца

Интересна статия четох преди малко от един украински командир.Те изоставали с дроновете и РЕБ, защото големи компании не искали да произвеждат заради ниския марж на печалба. Правели гонсред и и малки фирми. Така е било и в Хитлерова Германия, където компаниите са търсели голямата печалба от военна техника. Хитлер затова и губи войната. Аналогията е очевадна.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно ще е, когато всички, които гласуват помощта за Украйна, нарамят калашниците и тръгнат на фронта. Тогава ще разберем, че наистина искат да помогнат.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Гладна кokошka,просо сънува.Този и Тагаренко са клоуни като Зеля.