10

Анонимен

преди 4 месеца

До Хунка Ами то е ясно. Кто знае, че е 99% вероятно в къщата да има оръжие, айдукът, нервираният опонент, обиденият или психопатът ще си помисли дали да влезе там.

9

Хунка

преди 4 месеца

Във всяка къща има пушка, а убийствата са най-малко в света на глава от населението. Ама че нация?!...за какво са им тогава.

8

Това е положението..

преди 4 месеца

Никъде вече няма лабаво... Светът вече се ***...

7

ъ

преди 4 месеца

То затова в Швейцария се провеждат референдуми и се зачитат резултатите им. Защото всички мъже са въоръжени с армейско стрелково оръжие. Извод - за да има демокрация, населението трябва да е въоръжено. Иначе не се получават нещата.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Там имат така наречената Гражданска гвардия. Мъжете от тази гвардия не само притежават лично оръжие, което съхраняват заключено в метални шкафове, но и помагат на полицията, а също оказват активно съдействие в случай на природни катаклизми и други бедствия. Подготвени са за такава дейност. Затова тук коментирахме преди време, че макар у нас да е отменена задължителната редовна военна служба, нашите момчета няма да загубят, а само ще спечелят, ако минат 6-месечна подобна подготовка.

5

Сайга 12

преди 4 месеца

Само да обясня. Швейцарските ВС са едни от най-модерно въоръжените и подготвени в света. На едно от първите места по бойна готовност. Там голяма част от резервистите държат зачисленото им леко стрелково въоръжение в домовете си, докато подлежат на мобилизация!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Явно швейцареца Махмуд се е скарал със швейцарците Ахмед и Юсуф кой да продава дрога и та затова,нищо ново под слънцето,такива разборки между швейцарци тепърва предстоят ..

3

до анонимен 1

преди 4 месеца

Е, с времето, ръста на "бежанците" в Швейцария неминуемо ще допренесе да промени в статистиката!

2

Щерю

преди 4 месеца

Недалеч от швейцарския град Сион (името не е случайно!) е централата на юдео-ционистите - световните злодеи...

1

Анонимен

преди 4 месеца

В Швейцария има хиляди пъти повече оръжие отколкото във Франция или Австрия например, но застреляните са дори по-малко.