62

Христо Христов

преди 5 месеца

Дано сглобката издържи пълен мандат и организира мобилизация на евроатлантиците за фронта в Украйна! Има мандат и ще се радвам да го стори за доброто на България.

61

Христо Христов

преди 5 месеца

До 67 "... и носи пълната отговорност за войната и за загубата на живота и здравето на украинците." - ц. Урките гласували за майданските превратаджии са отговорните и виновните за войната. Затова ТРЯБВА да си получат заслуженото.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Възхищавам се на министър председателя на Унгария Виктор Орбан който , преди всичко работи за интересите на своя народ и своята страна евалла...

59

Анонимен

преди 5 месеца

Украинското ръководство допусна тази война да се случи и носи пълната отговорност за войната и за загубата на живота и здравето на украинците.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан е напълно прав като заклеймява една политическа върхушка която допуска война срещу собствената си страна. Това е недопустимо в 21 век.

57

Анонимен

преди 5 месеца

По телевизията чух че Орбан правил всичко това за да затвърди вътрешното си положение . Не виждам каква е връзката може би защото връзка между положението на двете страни няма , освен че украйна не отговаря на условията за членство където и да е било поради корупция.

56

Анонимен

преди 5 месеца

На охраненшопарр от кремълската..... понечих да сложа Минус но системата му сложи плюс което не ми се случва за пръв път.Халал да му е но не е така.

55

BUAR 110th OMbR

преди 5 месеца

Прилича на афротуъркърка.

54

охраненШОПАР

преди 5 месеца

ОТ кремълскатаКОЧИНА

53

Анонимен

преди 5 месеца

Голям политик на,който унгарските интереси са на първо място и за разлика от нашите послушковци ги защитава тези интереси.Така се прави,а не да се набуташ в ЕС и да се кланяш до земята само щото са те приели.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Щом искате данъците ви да отиват за кръв в Украйна, пращайте ги директно на Зеленски. Аз от моята заплата, детски и пенсии на родителите ми пари НЕ ДАВАМ.Давай, Орбан, ти си ни и надеждата, и мира! Браво, че не допусна мигранти на територията си!

51

Българин

преди 5 месеца

Какво да се организират?! Нали ги виждаме троловете, когато се събират Възраждане? 50 човека оакват целия интернет.

50

Българин

преди 5 месеца

Съвременният Троянски кон на Путиньо. Парите и богатството е временно, историята обаче ще отсъди и остане завинаги.

49

Отврат

преди 5 месеца

и Орбан и Путин. За някои неща като миграцията мога да се съглася. Но на Украйна трябва да се помогне ... защото Путин иначе няма да спре...и ще захапе балтика или нас след това в опит да провокира Нато. А руските тролчета долу, дето много харесват Орбан, много обичат да си слагат плюсчета един на друг... от различните акаунти...

48

Анонимен

преди 5 месеца

Ако орбан не споделя европейските ценности, чий го дири тук? А?

47

Майната Ви

преди 5 месеца

Всички тук сте бабаити! Псувате ЕС и НАТО! Големи сте герои зад клавиатурата и то - анонимно! Хайде! Излезте на протести! Организарайте стачки! Излезте от двете организации! И ще ви хванат продълженията на гърба паяжина от глад! Че, всички сте се юрнали на запад да "се напечелите"! Защо??

46

Майната Ви

преди 5 месеца

Орбан е голяма работа! Тръгнал да търси съюзници в САЩ срещу Украйна, а не види калпавата си държавичка! Най-тежката икономическа криза в ЕС! Най-висоли цени на горивата! Купонна система за основните хранителни продукти! Унгарците са плъпнали из цяла Европа работа да търсят, а той търси под вола теле!

45

сиромах

преди 5 месеца

До 38; То доколкото си спомням и САЩ употребиха атомни бомби над Япония,ама сега японците им целуват едни работи отпред и отзад!

44

сиромах

преди 5 месеца

Браво Орбан! Сто пъти браво за политиката ,която водиш, за социалната и международната ти подкрепа!Вземи да налееш малко акъл на нашите тарикати във властта как се отстояват национални интереси,въпреки че и Унгария е член на НАТО и ЕС!А ако българският народ знае какви социални придобивки имат гражданите на твоята страна,то нашите пигмеи ще бъдат веднага изхвърлени на бунището на историята!Народе ,информирай се какво дава на населението си Виктор Орбан и си печи акъла!

43

Анонимен

преди 5 месеца

ungaria vinagi gubi teritorii... i sega shte e sashtoto.