227

Истината

преди 4 месеца

е че в ЕС има двойни стандарти, за едни винаги може всичко за други не може. Мигрантите не искат да остават у нас защотосме бедни и не можем да им даваме помощите които дават с Германия и Австрия. Отделно не България е виновна за това че авганистанци и сирийсци са бежанци. Има виновен и всички го знаят да ги товарят на самолетите и корабите и да пътуват към виновника.

226

Фаейк нюз

преди 4 месеца

Въздушен Шенген -въздух под налягане ! Какъв въздушен Шенген -и от Африка да летиш няма да те проверяват в самолета ! Въздушна коалиция и успехите им -> въздух под налягане ! Фалшива сглобка - фалшиви обещания и успехи ! Каквото повикало-такова се обадило - Ала Бала ! Оставка и ЗАТВОР !!!

225

Ала бала

преди 4 месеца

Ако трябва да обобщим в стил бай Тошо, таз година въздушен Шенген а догодина подземен.

224

не на мигрантите !

преди 4 месеца

ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !

223

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги съм бил за това да се събираме и обединяваме. Сега съм вече да се разделяме. Аз предлагам граничен контрол на всеки камион идващ и отиващ до Австрия с тридневна проверка на границата. От Гърция България и Румъния и Унгария да ядат дървото. Тея само така ще разберат че работите не стават с двоен стандарт. Вярвам че освен това че са по напреднали в демократично отношение са шувинисти и расисти. Докато не почнем да се държим зле с тях няма да ни уважават.

222

Анонимен

преди 4 месеца

Какво значи ли ? ЕС затваря границите, а ние заедно с Румъния, Гърция, и Сърбия, ставаме периферни държави, които трябва да държат мигрантите, за да не стигат до ЕС. Ето ви пари, стройте граници, стройте лагери, правете каквото искате, но нито един мигрант повече не трябва да прекрачи австрийската граница. А Ердоган ще извива ръце и ще взима пари, докато е жив. Ей това значи......!

221

Анонимен

преди 4 месеца

До 223. *** и обясни това на израелците. В тяхната религия е записано "око за око, зъб за зъб".

220

Малко за политика

преди 4 месеца

Означава това, което казва Корнелия Нинова: подхвърляне на трохи. Ето задача за ПП-ДБ-ГЕРБ троловете: хайде сега о'плюйте Корнелия Нинова за това, че казва истината за резултата от великите преговори на Денков. Успех!

219

Анонимен

преди 4 месеца

Означава едно нищо. Въздушен Шенген не е проблем за никого.

218

Отговор

преди 4 месеца

Това означава подигравка с България.

217

ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ?

преди 4 месеца

"ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ", НО НЯКОЙ СА ПО-РАВНИ ОТ ДРУГИ! Най важното е автомобилният транспорт да бъде облекчен! Освен това тези тър-гaши, ще ни поискат нещо в замяна на "голения компромис", който правят за нас. УНИЗИТЕЛНИ и НАГЛО поведение на АНГЛОСАКСОНЦИТЕ за кой ли път спрямо нас! ВИНОВНИ СМЕ СИ НИЕ САМИТЕ ОБАЧЕ.

216

Отговор:

преди 4 месеца

Означава,че ни смятат за втора ръка хора и е логично,когато безполови марионетки на посолството ни управляват!Какъв авторитет имат мъпетите Шорош Денк0ФФ и Мара ГарGамел пред ЕС и как точно отстояват българския национален интерес?!?Поредните безгръбначни йес-мени инсталирани от Козяк за разграбване и унищожаване на територията и заселването и с всякаква папла4 отвсякъде,за да изчезне местното население,някога гордо наричано българи!Жалко,че нямаме политик с топки,да каже НЕ на западните аме6и!

215

Анонимен

преди 4 месеца

Колко са жалки тези от ППДБ.

214

Анонимен

преди 4 месеца

На практика значи: "..миришат ви краката.."! Това което трябва да направим, е да се присъединим към румънците и да ги скъсаме от съдене и процедури. Наглите бюргери изпълняват външна поръчка. Всички знаем кой "пие" най-много руско гориво и газ в Европа. Ясно е, в чии интерес ни натискат!

213

ъъъ

преди 4 месеца

Благодарско, ама ще минем и без него. Халал да ви са и шенгена, и мигрантите!

212

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха, Австрия се е съгласила, щот знае, че Холандия ще сложи прът в колелата. Циркове за наивници и долни гъ"""зоблизци като Пеевски, които даже ще напълнят цяла България с мигранти, ако трябва, само и само да сме в Шенген и да си въртят далаверите със Запада.

211

Въздушен шенген

преди 4 месеца

Ааахаахаахах. БЪЛГАРИТЕ Евроатлантасти , толкова ли са зомбирани ,че не виждат как ни бъзикат. Ако имахме истински премиер като Орбан , щяхме да блокираме всички помощи са укрите и вече щяхме да сме в шенген , съпунения акедемик цар плъх денкоффф и тагаренко явно служат в чужди интереси

210

Така

преди 4 месеца

Аз съм съгласен да ти пратя една въздушна целувка.

209

Анонимен

преди 4 месеца

и как ще се качват на самолета пътниците без да си показват паспорта? австрийските философи това ли успяха да измътят? тотална гавpa.

208

Атмаджа

преди 4 месеца

До ЛагрестинНапълно вярно.